Opel Zafira Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1514 resultaten

Tweedehands Opel Zafira

De midi-MPV van Opel is sinds 1999 de Opel Zafira. Het model is gebaseerd op de Opel Astra. De tweede Opel Zafira kwam in 2005 op de markt, gevolgd door de derde in 2011.
De Opel Zafira is een van de weinige Multi Purpose Vehicles die zijn naam eer aandoet dankzij een door Opel 'Flex7' gedoopte stoelindeling. Met Flex7 kunnen, op de bestuurdersstoel na, alle stoelen worden platgeklapt. Het is zelfs mogelijk de twee achterstoelen compleet in de laadvloer te laten verzinken. Handig is verder de in lengterichting verschuifbare achterbank. Dit alles levert een zee aan ruimte op die ook nog eens flexibel is in te delen.

Automaat


Kopers van de Opel Zafira kunnen kiezen uit benzine- en dieselmotoren evenals een versie op aardgas, de Opel Zafira 1.6 Turbo Ecoflex. Het vermogen van de motoren bedraagt tussen de 120 en 200 pk. Gedurende de tweede generatie was het topmodel de Opel Zafira OPC (240 pk). Standaard koppelt Opel de motoren aan een handgeschakelde versnellingsbak. Een automaat is op veel uitvoeringen tegen meerprijs leverbaar.

Opel Zafira tweedehands

Op GasPedaal.nl staat altijd een gevarieerd en wisselend aanbod van Opel Zafira occasions. De huidige generatie Zafira staat bekend als comfortabel en betrouwbaar, maar mist daarentegen de standaard derde zitrij. Kijk je vooor een occasion rond in het segment van de Opel Zafira kun je ook een van zijn concurrenten overwegen: de Renault Scénic / Renault, de Volkswagen Touran en de Toyota Corolla Verso.

Zoek je naar andere 7 persoons auto's?

7 persoons auto kopen

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.