Opel Signum Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
51 resultaten

Tweedehands Opel Signum

De Opel Signum kwam voor het eerst de fabriek van de Duitse autofabrikant uitrollen in 2003. Uiteindelijk liep de productie door tot het jaar 2009. Toen werd de Opel Signum opgevolgd door de Opel Insignia, welke uiteraard ook onder de occasions van GasPedaal.nl terug te vinden zijn. De Opel Signum volgde min of meer de Opel Omega op. De tweedehands Opel Signum kent diverse modellen van andere merken die kunnen worden gezien als directe concurrenten. We hebben het dan over de tweedehands Renault Vel Satis, de gebruikte Volvo S60 en de Mercedes-Benz E-klasse occasions. Daarnaast worden ook de tweedehands BMW 5-serie en de gebruikte Audi A6 gezien als directe concurrenten.

Op basis van de Opel Vectra

De tweedehands Opel Vectra is bijzonder populair als occasion, maar was dit ook als nieuwe auto. Deze vormde dan ook de basis voor de Open Signum. Wanneer je de tweedehands Opel Vectra stationwagen naast de gebruikte Opel Signum plaatst, dan zie je direct de duidelijke overeenkomsten. Zo zijn de voorkanten van beide modellen volledig identiek en ook het interieur is exact hetzelfde. Wel is er een verschil in de opbouw van het interieur. Zo heeft de Opel Signum een iets ruimere indeling, waardoor er meer beenruimte gerealiseerd is in dit model.

Niet onderscheidend genoeg

Als nieuwe auto was de Opel Signum niet erg succesvol. Het Duitse automerk sneed zichzelf in de vingers door de Opel Signum erg veel te laten lijken op de Opel Vectra, maar deze wel veel duurder te maken dan de Vectra. Hierdoor kochten de consumenten de Opel Vectra in plaats van de Opel Signum. Als occasion is de Open Signum wel geliefd, vooral omdat deze aardig wat ruimte te bieden heeft. Dit zorgt ervoor dat de tweedehands Opel Signum een aangename gezinsauto is. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat de Opel Signum geen achterbank heeft, maar voorzien is van twee stoelen met daartussen een Travel Assistent.

Motoren en uitvoeringen

De tweedehands Opel Signum is te vinden met diverse motoren. Als je voorkeur uitgaat naar een Opel Signum occasion met een benzinemotor, dan heb je de keuze uit de volgende motoren: een 2.0T, een 2.2, een 2.8 liter V6 en een 3.2 liter V6 motor. Gaat je voorkeur uit naar een dieselmotor? Dan heb je de keuze uit een 2.0 CDTI en een 3.0 CDTI V6 dieselmotor. Natuurlijk zijn hier ook verschillende vermogens aan gekoppeld, zoals 90 pk, 114 pk, 129 pk, 155 pk, 169 pk en 184 pk voor de benzinemotoren. De dieselmotoren leveren een vermogen van 100, 120, 125, 150, 177 of 184 pk.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.