Opel Movano Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
450 resultaten

Tweedehands Opel Movano

De Opel Movano is een bijzonder populaire bedrijfsauto en zeker niet alleen onder de nieuwe voertuigen. Ook als occasion is deze bedrijfswagen heel geliefd. Er zijn via GasPedaal.nl tal van tweedehands Opel Movano modellen te vinden. De oudste Opel Movano occasions komen uit bouwjaar 1999. In dit jaar werd er een start gemaakt met de productie van de eerste generatie. Deze uitvoering kent de tweedehands Renault Master I als officiële voorganger. Een opvolger is er nog niet, want de Opel Movano wordt nog steeds geproduceerd. De directe concurrenten van de Opel Movano zijn de tweedehands Nissan Interstar, de gebruikte Volkswagen Crafter en de Renault Master II occasions.

Ontwikkeld door Renault

De tweedehands Opel Movano valt duidelijk binnen het bedrijfswagen segment van het Duitse merk. Het merk Renault was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze bedrijfswagen, zoals dit merk ook de tweedehands Opel Vivaro heeft ontwikkeld. De tweedehands Renault Master I werd gepresenteerd in 1980 en deze wagen vormt de inspiratie voor de Opel Movano. Eigenlijk zijn de Nissan Interstar, de Volkswagen Crafter en de Renault Master II allemaal dezelfde bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens worden dan ook allemaal, met uitzondering van de Volkswagen variant, vervaardigd door het merk Renault. De productie vindt plaats in Frankrijk.

De tweede generatie

De eerste generatie van de Opel Movano werd ruim tien jaar lang geproduceerd. In 2010 werd er pas een start gemaakt met de productie van de tweede generatie. Als je een tweedehands Opel Movano uit de tweede generatie wilt, dan kan je via GasPedaal.nl dus direct zoeken naar modellen vanaf het bouwjaar 2010. Je hebt dan direct de keuze uit meerdere modellen en uitvoeringen. Zo kan je kiezen uit modellen met een voorwielaandrijving of met een achterwielaandrijving. Daarnaast zijn er vier verschillende lengten beschikbaar onder de modellen en heb je de keuze uit drie verschillende hoogten.

Uitsluitend met dieselmotor

De tweede generatie van de Opel Movano is uitsluitend met een dieselmotor op de markt gebracht. Dit is een 2.3 liter motor. De wagens kennen een maximaal toelaatbaar gewicht, ofwel een GVW, van 4,5 ton. Een groot voordeel ten opzichte van de meeste andere bedrijfswagens is wel dat de Opel Movano te krijgen is in een scala aan kleuren. De meeste autofabrikanten zetten bedrijfsauto’s op de markt in uitsluitend de kleuren wit, zilver en zwart. Bij de Opel Movano is dit zeker niet het geval. Als je een keuze wilt maken uit de tweedehands Opel Movano modellen, dan kan je maar liefst negen verschillende kleuren tegenkomen.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.