Opel Adam Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
377 resultaten

Tweedehands Opel Adam

Het Duitse merk Opel werd opgericht door Adam Opel. Bijna 120 jaar na zijn overlijden kwam er eindelijk een model dat naar hem vernoemd werd, de Opel Adam. Deze werd voor het eerst gezien op de Autosalon Parijs, in 2012, en uiteindelijk verscheen de Opel Adam in 2013 bij de dealer. Deze auto behoort tot het A segment van het Duitse merk en wordt ondanks de compacte afmetingen gezien als premium voertuig. De tweedehands Opel Adam, welke je natuurlijk ook op GasPedaal.nl kan vinden, is dan ook luxe uitgerust en zorgt voor een aangenaam rijcomfort. De auto is zuinig en klein, en is de tweede auto die valt binnen het A-segment van Opel. De tweedehands Opel Agila is de eerste auto van dit merk die in dit segment valt.

De uitrustingsniveaus

Wanneer je een tweedehands Opel Adam wilt kopen, dan zijn er in de basis drie mogelijkheden als het gaat om de uitrusting. Zo is er de Opel Adam Jam, de standaard uitvoering van de auto. Daarnaast is er de Opel Adam Glam, de extra luxe uitvoering, en tot slot is er de Opel Adam Slam, de extra sportieve uitvoering van de standaard Opel Adam. Doordat er meer uitvoeringen zijn, zijn er ook verschillen te vinden in de opties. Er zijn Opel Adam occasions met bijvoorbeeld ledverlichting, een parkeerhulpsysteem, een audio navigatiesysteem, een dodehoekwaarschuwingssysteem, een verwarmbaar stuurwiel, een touchscreen van 7 inch voor de communicatie met smartphones, en een sterrenhemel met ledverlichting.

De latere uitvoeringen

We kennen ook nog de Opel Adam Rocks en de Opel Adam S. Dit zijn latere versies van de Opel Adam. Wanneer je een echt sportieve en snelle tweedehands Opel Adam wilt, dan is de tweedehands Opel Adam S de beste optie. Deze is voorzien van een 1.4 turbomotor met een vermogen van 150 pk. Het gaat hier om een 6-versnellingsbak met Recaro sportstoelen, een sportonderstel, zijskirts, een dakspoiler in een aerodynamisch design, een lederen stuurwiel, stuurwielbediening, een start-stopsysteem, sportiever uitgevoerde bumpers en electronic climate controle.

De motoren

De tweedehands Opel Adam modellen zijn voorzien van verschillende motoren. Eén motoruitvoering is eigenlijk alleen in België geleverd. Dit is de 1.2 liter motor met een vermogen van 70 pk. In Nederland kregen we hiervoor in de plaats een 1.2 liter motor met een vermogen van 70 pk, gecombineerd met een start-stopsysteem. In Nederland kregen we ook een 1.4 liter versie met 87 pk geleverd, welke weer niet in andere landen beschikbaar werd gesteld. Vervolgens zijn er modellen met een vermogen van 90 pk, 100 pk, 115 pk en 150 pk. Er is één bi-fuel versie, met een 1.4 liter LPG motor met een vermogen van 87 pk.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.