Opel Cascada Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
75 resultaten

Tweedehands Opel Cascada

De Opel Cascada is een convertible van het Duitse automerk. De Opel Cascada occasions zijn nog vrij jong, want de auto werd pas in 2013 op de markt gezet. Het gaat om een middelgroot voertuig dat ook wel Opel Cabrio wordt genoemd. Dit is natuurlijk niet voor niets. De Opel Cascada is voorzien van een dak dat kan worden opengeklapt. Wanneer we deze tweedehands Opel Cascada vergelijken met andere modellen die dit type voorgingen, dan zien we dat de tweedehands Opel Insignia iets meer lengte heeft en dat de tweedehands Opel Astra Twintop een stuk kleiner is.

Een lichtgewicht dak

aWie gewend is aan het dak van een tweedehands Opel Astra Twintop zal zeker aangenaam worden verrast door het dak van de gebruikte Opel Cascade. Het dak is namelijk compleet anders. Zo is er door het Duitse merk hard gewerkt om de bediening te vereenvoudigen. Daarnaast verloopt alles veel soepeler, omdat het gewicht van het dak zo licht mogelijk te houden. Het dak van de tweedehands Opel Cascada weegt dan ook slechts vijftig kilo. Het dak kan worden geopend in een tijd van slechts zeventien seconden. Wanneer de snelheid onder de vijftig kilometer per uur ligt, dan kan het dak al rijdend worden geopend. De Opel Cascada occasions zijn beschikbaar met twee verschillende soorten kappen, namelijk de standaard en de premium.

De prestaties

In de tweedehands Opel Cascada motoren is de spark ignition technologie toegepast, waarbij er een directe injectie plaatsvindt om het voertuig aanzienlijk zuiniger te maken. We hebben het hier over een 1.6 liter motor, turbocharged, met vier cilinders. De benzinemotor is ingesteld om het verbruik te verlagen bij het rijden van hogere snelheden. De 1.6 liter motor zorgt voor een vermogen van 170 pk. Er is ook een uitvoering met een 1.4 liter motor, welke een vermogen levert van 120 pk. Daarnaast is er ook een dieseluitvoering beschikbaar.

Diverse interieurs

De Opel Cascada occasions kunnen er aan de binnenzijde heel anders uitzien. Het is namelijk zo dat hier bij aankoop veel keuzes gemaakt kunnen worden. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit maar liefst vier soorten bekleding. Twee zijn van stof en de andere twee zijn van leder. Beide varianten komen voor onder de Opel Cascada occasions. Voor de lederen stoelbekleding is gekozen voor speciaal bewerkt leder dat de warmte afstoot, waardoor het leder ook niet heet aanvoelt wanneer de auto langere tijd in de zon heeft gestaan.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.