Renault Kadjar Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
871 resultaten

Tweedehands Renault Kadjar

De Renault Kadjar is een ideale auto wanneer je op zoek bent naar een nog relatief jonge en ruime auto. De tweedehands Renault Kadjar komt namelijk op zijn vroegst uit het jaar 2015. In dit jaar kwamen de eerste exemplaren van deze compacte SUV uit de fabriek rollen. Renault is niet volledig zelfstandig voor het ontwerpen en ontwikkelen van deze auto. Hier heeft Nissan ook een aandeel in gehad. Als je via GasPedaal.nl eens een kijkje neemt bij de tweedehands Nissan Qashqai, dan zie je duidelijke overeenkomsten met de Renault Kadjar. Wel is het zo dat de Nissan modellen in Engeland worden vervaardigd, terwijl de Renault Kadjar wordt gemaakt in Spanje.

Resultaat uit een samenwerking

Vlak voor het millennium verkeerde het Japanse Nissan in financiele nood. Hierop besloot Renault in 1999 om een zogenaamd controlerend belang te nemen in de onderneming, waardoor er tussen Nissan en Renault een alliantie is ontstaan. De tweedehands Renault Kadjar is hier een product van. De gebruikte Renault Kadjar deelt de techniek namelijk met de tweedehands Nissan Qashqai. Zo hebben beide modellen dezelfde onderdelen in de carrosserie, maar ook de gebruikte motoren in de beide voertuigen zijn hetzelfde.

De verschillende motoren

Als je interesse hebt in een tweedehands Renault Kadjar, dan heb je de keuze uit drie motoren, waarvan één benzinemotor. De twee dieselmotoren zijn de dCi110 en de 1,6 liter dieselmotor. De eerste bereikt een vermogen van 110 pk, terwijl de tweede een koppel van 320 nM heeft. Dit is de dCi130, welke standaard wordt geleverd als 7-versnellingsbak. De uitvoeringen die zijn voorzien van een benzinemotor hebben een TCe 130 motor. Dit is een 1,2 liter motor die goede prestaties levert. De sprint van 0 naar 100 km/u neemt slechts een ruime 10 seconden in beslag en de maximale snelheid ligt op 192 km/u.

Vier verschillende types

De tweedehands Renault Kadjar is alles behalve standaard. Als je via GasPedaal.nl gaat kijken voor een gebruikte Renault Kadjar, dan kan je vier verschillende types tegen komen. Dit zijn de Bose, de Intens, de Zen en de Life. Iedere uitvoering heeft eigen kwaliteiten en kenmerken, waardoor het goed is om hier eens nader naar te kijken als je een occasion Renault Kadjar gaat zoeken. Het instapmodel van dit model is voorzien van onder meer cruise control, ledverlichting, bluetooth, airco en een schakelindicator. De tweedehands Renault Kadjar is een mooie en moderne auto, een compacte SUV, die uitstekend geschikt is voor iedereen die houdt van voldoende ruimte in de auto.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.