NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Renault Kadjar Occasions

657 occasions gevonden

Als je op zoek bent naar een Renault Kadjar occasion, dan is dat niet vreemd. Een tweedehands Renault Kadjar is immers een populaire, comfortabele auto die ook nog eens goed presteert. Deze Kadjar van het Franse merk Renault is sinds 2015 in de handel en werd geproduceerd in Spanje. In 2016 is de productie verplaatst naar de Chinese stad Wuhan. Het model van deze auto is het beste te omschrijven als een compacte SUV of cross-over. Wat het formaat betreft, zitten Renault Kadjar modellen tussen de kleinere Captur en de iets grotere Koleos in.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.702 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Occasions Renault Kadjar, een betrouwbare SUV

Wil je een Renault Kadjar kopen? Belangrijke redenen om naar een occasion Renault Kadjar uit te kijken, zijn voor veel mensen het sportieve karakter, de comfortabele hoge zit, genoeg ruimte op de achterbank en plaats voor veel boodschappen of bagage. De naam Kadjar bestaat eigenlijk uit twee delen. Kad betekent quad en Jar betekent behendig. Denk je enige overeenkomsten te zien met een Qashqai, dan is het goed om te weten dat Renault Kadjar modellen in samenwerking met Nissan zijn ontwikkeld. Het was voor beide automerken een goede manier om kosten te besparen. Het gevolg is echter wel dat een aantal delen van de carrosserie hetzelfde zijn. Een tweedehands Renault Kadjar is voorzien van voorwielaandrijving. Maar koop je de auto nieuw, dan is het bij een aantal modellen mogelijk om voor vierwielaandrijving te kiezen.

Een Renault Kadjar tweedehands kopen


De eerste generatie van Renault Kadjar modellen is geproduceerd van 2015 tot en met 2018. In 2018 kwam de tweede generatie beschikbaar en kreeg de Kadjar een facelift die niet door iedereen goed te zien is. Naast de vernieuwde grille en voorbumper zitten de aanpassingen hem namelijk vooral in de details. Een nieuw touchscreen en andere stoelen zijn geen veranderingen die direct worden opgemerkt. Toch zijn er ook een aantal modellen die worden geleverd met een vernieuwde benzinemotor.

Het energielabel van een Renault Kadjar occasion is gemiddeld C of zelfs B. Een goede reden om een Renault Kadjar tweedehands op benzine aan te schaffen. Wil je een Renault Kadjar kopen en rijd je liever diesel, omdat je veel lange afstanden moet rijden? Dan is het goed om te weten dat de eerste generatie Renault Kadjar occasion diesel (2015-2018) een beter energielabel heeft dan de tweede generatie. Kies je voor een Renault Kadjar occasion automaat, dan is het precies andersom. Het energielabel van de eerste generatie Renault Kadjar occasions is gemiddeld C, en dat is al heel goed. De nieuwste modellen (vanaf 2021) zijn voorzien van energielabel B, en dat is 20% zuiniger dan veel andere auto's uit dezelfde prijsklasse.

Meer Renault Kadjar modellen

Bekijk ook Renault Kadjar occasions of meer informatie over de Renault Kadjar op AutoTrack en Renault Kadjar occasions op AutoWereld.