NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Honda CR Z Occasions

12 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Honda CR-Z tweedehands: de achtergrond van de auto

In 2010 komt de eerste tweedehands Honda CR-Z op de markt, een auto die qua model verwijst naar de Honda CRX uit de jaren 1980 en 1990. Wil je de CR-Z vergelijken met een van de andere modellen van Honda, dan kun je zeggen dat het de sportieve uitvoering is van de populaire Honda Civic. Deze hybride is de perfecte combinatie van een zuinigere auto en een auto met een comfortabel en sportief rijgedrag. Honda CR-Z occasions zijn voorzien van een 1,5 liter metende 16V-benzinemotor met i-VTEC variabele klepbediening en 114 pk. Het Integrated Motor Assist (IMA)-concept van Honda heeft een 14 pk elektromotor die ter ondersteuning van de verbrandingsmotor dient. Bij het IMA-systeem hoort de NiMh-accu met een capaciteit van 100 volt. Tijdens het remmen en het uitrollen wordt de energie die vrijkomt teruggegeven aan de accu. De elektro- en de benzinemotor leveren samen 124 pk/174 Nm.

Een Honda CR-Z kopen: de kenmerken

Wie een Honda CR-Z prijzen vergelijkt en daarna een Honda CR-Z koopt, kiest voor een sportieve auto. Een occasion Honda CR-Z heeft voorin twee sportstoelen. Achterin is de auto voorzien van twee kleine kuipstoelen, die voor de lange ritten minder comfortabel zijn. Het kleine sportstuur en het opvallende dashboard geven het geheel een wat futuristische uitstraling. De kofferbak heeft een inhoud van 207 liter, en door de achterbank neer te klappen vergroot je deze tot maar liefst 587 liter. Het verbruik van de Honda CR-Z occasions is te regelen met het '3-Mode Drive System', door middel van drie knoppen links naast het stuur. Hiermee kies je uit de standen Eco, Normal en Sport. De CR-Z heeft een gecombineerde CO2-uitstoot van 117g/km, waarmee deze auto in aanmerking komt voor het energielabel A. Dat is een groot voordeel bij de Honda CR-Z modellen.

De prijs van de Honda CR-Z online vergelijken

Ben jij op zoek naar een tweedehands Honda CR-Z, dan wil je natuurlijk zonder problemen in de occasion kunnen rijden. Daarom doe je er verstandig aan om de occasions die worden aangeboden goed met elkaar te vergelijken. De Honda CR-Z prijs wordt vooral bepaald door het aantal gereden kilometers en het bouwjaar van de auto.
crx
Weet jij welk budget je hebt en wil je een Honda CR-Z kopen? Dan is het tijd om GasPedaal.nl te bezoeken. Hier vind je namelijk het grootste aanbod Honda CR-Z occasions van Nederland. Niet alleen van Honda, maar ook van een groot aantal andere merken. Neem rustig de tijd om het aanbod te bekijken en te vergelijken en koop een van de Honda CR-Z modellen die perfect bij je wensen aansluit!