NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Fiat Occasions

9.307 occasions gevonden

Fiat occasions zijn modellen van Italiaanse makelij die een grote populariteit genieten. Fiat staat bekend om zijn kleine en goed functionerende hatchbacks en heeft in de loop der jaren een flink aantal zeer goed scorende auto's gemaakt. Het merk gaat met zijn tijd mee, wat betekent dat je steeds vaker een elektrische Fiat zult vinden. Fiat-modellen zijn altijd zeer ruim voorhanden en in de regel heel vriendelijk geprijsd, zoals te zien is in ons tweedehands aanbod.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 3.580 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Over Fiat auto's

Fiat bestaat al sinds het einde van de negentiende eeuw als volwaardig merk. Het heeft in de loop der jaren zeer veel modellen geproduceerd die met name in Europa erg vaak verkocht zijn. Fiat heeft een uitgebreide geschiedenis met kleine modellen, waarvan de 500, Panda en Punto slechts een paar voorbeelden zijn. In de loop der jaren zijn er ook grotere Fiat-modellen uitgebracht die bedoeld waren voor gezinnen en het merk heeft zelfs een paar sportieve auto's geproduceerd. Echter, wie een klein en handzaam model zoekt, zal de ruimste keuze uit Fiat occasions hebben.

Occasions van Fiat zijn zeer talrijkHet enorme aanbod Fiat occasions komt niet uit de lucht vallen. Het merk heeft altijd zeer handige auto's geproduceerd die uitstekend door druk stadsverkeer gemanoeuvreerd konden worden. De legendarische Fiat 500 werd zelfs speciaal gebouwd om te passen in de nauwe straatjes van veel Italiaanse steden. Enkele van de belangrijkste Fiat-modellen zijn:  • Fiat 500 - Het 'rugzakje', misschien wel de bekendste Fiat. Dit bijzonder kleine model is geproduceerd van 1957 tot 1975 en kreeg in 2007 een retro-versie. De Fiat 500 was en is een uiterst populaire auto, die dan ook in ruime mate voorhanden is op de occasionmarkt. De nieuwste variant van de 500 is ook te vinden als SUV en is verkrijgbaar als volledig elektrisch model.


  • Fiat Panda - De Fiat Panda is een simpele, degelijke hatchback die al sinds 1980 gebouwd wordt. De Panda kreeg in 2003 een complete makeover en is nog altijd veelvuldig te vinden. Wie een hatchback zoekt die alles doet wat een hatchback moet doen, zal zeker eens een Panda moeten proberen.


  • Fiat Punto - De Punto is ook een hatchback, maar dan wat groter dan de Panda. Eveneens een auto waar miljoenen van zijn verkocht en die dus gemakkelijk te vinden is voor potentiële kopers van een keurige hatchback.


  • Fiat Tipo - Opnieuw een degelijke hatchback met de afmetingen van een Volkswagen Golf. Deze naam draait alweer mee sinds de jaren tachtig en werd in 2015 afgestoft.
Een Fiat als elektrisch modelWie zijn Fiat liever elektrisch heeft, zal op zoek moeten naar een Fiat 500e. Dit is de elektrische variant van de alom bekende 500. De auto biedt alles wat een 500 biedt en doet dit met een elektrische motor die een actieradius heeft van ongeveer 200 kilometer. Dit maakt de 500e geschikt voor stadsverkeer en relatief korte ritjes. Niet zo gek, want eigenlijk is een 500 met verbrandingsmotor voor dezelfde doeleinden gemaakt. De 500e is op de markt sinds 2013 en er zijn dan ook veel occasions van te vinden.

Tweedehands Fiats kom je overal tegenZoeken naar een tweedehands Fiat is niet moeilijk. Het merk behoort tot de best verkochte merken in Europa en dus zijn occasions van Fiat goed te vinden. Zeker voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare hatchbacks die niet te veel kosten, is een Fiat een goede kandidaat. Overigens heeft Fiat meer gebouwd dan alleen kleine hatchbacks; met de Fiat Dino, de Fiat Barchetta en de Fiat Coupé heeft het merk zelfs enkele sportieve modellen in het assortiment. En wie zoekt naar een grote gezinsauto, zal met een Fiat Tipo stationwagon een prima auto op de oprit hebben.

Prijs van Fiat-modellen is vaak vriendelijkEen Fiat kopen kan vaak voor keurige prijzen. De auto's zijn vaak voor aantrekkelijke bedragen in de markt gezet en een Fiat occasion kost dan ook vaak wat minder dan een vergelijkbaar model van bijvoorbeeld een Duitse fabrikant. Zet een Golf en een Tipo tegenover elkaar en de Tipo zal eigenlijk altijd wat lager geprijsd zijn. En waar oude Fiat-modellen nogal eens te maken hebben met technische problemen, is dat met de nieuwere occasions een stuk minder geworden. Dus wie zoekt naar een betaalbare en goed sturende auto, zal met een Fiat occasion een prima model in huis halen.

Uitvoeringen