Fiat Bravo Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
118 resultaten

Tweedehands Fiat Bravo

De Fiat Bravo werd in 2007 geïntroduceerd als opvolger van de Fiat Stilo. Het model is alleen geleverd als vijfdeurs hatchback. In de eerste jaren van zijn bestaan was de Bravo leverbaar met een brede keuze uit benzine- en dieselmotoren, met als sportieve uitschieter de Bravo Sport met 150 pk. Vanaf 2012 was alleen de 1.4 MultiAir benzinemotor met 140 pk nog leverbaar. In 2014 verdween de Bravo uit het programma. Onduidelijk is of het model wordt opgevolgd door een nieuwe Fiat in het C-segment.
Tussen 1995 en 2001 was er overigens ook een Fiat Bravo. Dat was de sportievere, driedeurs-variant van de vijfdeurs Fiat Brava. Van deze generatie Bravo zijn ook verschillende extra sportieve modellen op de markt geweest (de GT en HGT).

Fiat Bravo

De Fiat Bravo is al zijn verschijningen nooit een topper in de autoverkopen geweest. Als we ons beperken tot de laatste generatie, is duidelijk dat er een redelijk, maar niet overstelpend occasionaanbod bestaat, wat betekent dat het even zoeken kan zijn naar het exemplaar dat naar je smaak is. Zoeken loont echter, want de Bravo is een comfortabele, sportief rijdende, degelijke auto die hoog scoort in de betrouwbaarheidsstatistieken. Nadelen: de beperkte ruimte achterin, de beperkte bagageruimte en het voor sommigen juist té sportief (dus hard) afgestelde onderstel. Doordat de Bravo geen enorm veel gevraagd model is, zijn de occasionprijzen scherp en dat maakt de Bravo de moeite van het overwegen waard. Concurrenten van de Bravo zijn onder meer: Alfa Romeo 147, Ford Focus, Volkswagen Golf, Opel Astra en Lancia Delta.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.