Fiat Ducato Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
671 resultaten

Tweedehands Fiat Ducato

Als je een tweedehands bestelwagen wilt kopen, dan kan je via Gaspedaal.nl bijvoorbeeld op zoek gaan naar een gebruikte Fiat Ducato. Deze werd voor het eerst gemaakt in 1981 en is een bestelwagenmodel met veel ruimte. Inmiddels bestaat de derde generatie van de tweedehands Fiat Ducato al. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de tweede generatie Fiat Ducato occasions, welke worden gemaakt vanaf 1993, en je kunt kiezen voor de derde generatie. Deze verscheen in 2006 voor het eerst op de markt. De Fiat Ducato wordt ook vaak gebruikt als basis of onderstel voor campers, het is in Europa zelfs het populairste voertuig om een camper van of op te maken. Je hebt onder de Fiat Ducato occasions de keuze uit voer verschillende chassis, namelijk het chassis met cabine, het chassis zonder cabine, de combi en de kipper.

Joint venture

De Fiat Ducato is op de markt gezet door Società Europea Veicoli Leggeri, ook wel Sevel genoemd. Dit is een joint venture tussen meerdere merken, namelijk Peugeot, Citroën en natuurlijk Fiat. Hierdoor zijn er ook overeenkomstige modellen op de markt te vinden, zoals de tweedehands Citroën Jumper en de gebruikte Peugeot Boxer. De tweedehands Fiat Ducato heeft een motor die wel volledig en uitsluitend door Fiat zelf wordt aangeleverd. De gebruikte Fiat Ducato wordt gezien als bijzonder betrouwbaar. Dit is dan ook de reden dat we de Fiat Ducato in Nederland ook veel binnen het openbaar vervoer tegenkomen.

Meer dan 25 jaar in productie

De tweedehands Fiat Ducato is inmiddels al meer dan 25 jaar in productie. Dit betekent natuurlijk ook dat er al behoorlijk veel modellen van op de markt gezet zijn en dat er aardig wat tweedehands modellen van de Fiat Ducato te vinden zijn op GasPedaal.nl. Tien jaar geleden al werd auto nummer 3.000.000 gemaakt en verkocht in de regio Pescara. De nieuwste generatie van de tweedehands Fiat Ducato is in drie hoofduitvoeringen beschikbaar, namelijk de camper, de personenbus en de transporter. Er zijn 5 uitvoeringen met een dieselmotor en slechts één uitvoering met een benzinemotor. Deze motor levert een vermogen van 110 pk.

Zuinig voor bedrijven

De Fiat Ducato occasions, uitvoering transporter, zijn bijzonder populair onder bedrijven. Hierbij valt vooral ook te denken aan koeriersdiensten, welke willen kunnen vertrouwen op zuinigheid, duurzaamheid en kwaliteit. Dit zegt natuurlijk alles over wat je mag verwachten van de Fiat Ducato occasions. Van alle Fiat Ducato modellen die er gemaakt zijn de meeste transportmodellen uitgevoerd in wit en zilvergrijs terwijl blauw ook redelijk vaak voorkomt.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.