Fiat 600 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
17 resultaten

Tweedehands Fiat 600

Als je voorkeur uitgaat naar een Fiat 600, of Abarth Fiat 600, dan heb je via GasPedaal.nl de keuze uit diverse verschillende uitvoeringen. Deze auto werd gemaakt van 1955 tot en met 1971. Op de eerste plaats was er de Abarth uitvoering. De tweedehands Fiat 600 Abarth was verkrijgbaar met verschillende motoren, namelijk met een inhoud van 767 cc, 847 cc en 982 cc. Deze werden verkocht onder de cilinderinhouden 750 cc, 850 cc en 1000 cc. De Abarth werd in het verleden voornamelijk ingezet als competitiemodel en verschilde alleen van de standaard gebruikte Fiat 600 door de verschillende motoren. De originele Fiat 600 had een 4-versnellingsbak.

De Fiat 600 Multipla

De originele Fiat 600 werd geïntroduceerd in 1955, maar deze heeft niet de populariteit genoten die andere uitvoeringen van het model wel wisten te krijgen. Zo ook de tweedehands Fiat 600 Multipla, Deze verscheen een jaar later al op de markt en werd voor het eerst gezien op de Autosalon van Brussel. Er zijn twee uitvoeringen van, namelijk de variant die plaats biedt aan vier volwassen personen en de variant die plaats biedt aan zes volwassen personen. In dit laatste geval waren er drie rijen zittingen in de auto te vinden, waarvan de laatste rij kon worden neergeklapt voor extra laadruimte. Toch was deze uitvoering slechts dertig centimeter langer dan de gewone tweedehands Fiat 600. Dit heeft te maken met het feit dat de bestuurdersstoel en de voorstoel voor een passagier zo ver naar voren werden geplaatst dat deze bijna boven op de vooras zaten.

Unieke portieren

De gebruikte Fiat 600 Multipla werd vooral erg populair door de aanwezigheid van de zelfmoordportieren, zoals deze worden genoemd. Dit wil zeggen dat de voorste portieren naar achteren opengaan, terwijl de achterportieren naar voren opengaan. Zowel de gebruikte Fiat 600 als de tweedehands Fiat 600 Multipla is voorzien van een 4-cilinder motor, welke aan de achterzijde van het voertuig was te vinden. Beide modellen waren voorzien van aandrijving aan uitsluitend de achterwielen.

Meerdere bouwjaren

Als je op GasPedaal.nl op zoek gaat naar een Fiat 600 Multipla, dan kan je meerdere bouwjaren tegenkomen. De oudste modellen van de tweedehands Fiat 600 Multipla werden geproduceerd tussen 1956 en 1965. Van deze uitvoering werden er relatief veel gemaakt, namelijk ruim 240.000 modellen. Vervolgens viel de productie stil, tot het jaar 1998. In dit jaar verscheen er een compleet nieuwe versie van de Fiat Multipla.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.