Fiat Fiorino Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
142 resultaten

Tweedehands Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino occasions zijn heel verschillend van elkaar. Dit heeft er vooral mee te maken dat je via GasPedaal.nl modellen kan vinden die nog niet erg oud zijn, namelijk de zogenaamde tweedehands Fiorino lll modellen die worden geproduceerd sinds 2007 en nog steeds in productie zijn. Daarnaast zijn er ook wat zeldzamere modellen van de reguliere Fiat Fiorino, welke werd geproduceerd in de elf jaren tussen 1977 en het jaar 1987. De voorkeur gaat dan ook vaak uit naar een zeldzamer exemplaar uit de eerste ronde, de originele Fiat Fiorino occasions.

Samen met de Fiat Ducato

De Fiat Ducato occasions komen uit dezelfde periode als de tweedehands Fiat Fiorino modellen. Vanaf 1988 werden deze twee modellen van Fiat namelijk gelijktijdig vervaardigd. De gebruikte Fiat Fiorino van de nieuwe generatie heeft twee belangrijke concurrenten op de markt, namelijk de tweedehands Peugeot Bipper en de gebruikte Citroën Nemo. De originele Fiat Fiorino occasions zijn er in twee basis motor uitvoeringen, namelijk een diesel uitvoering en een benzine uitvoering. De 1.4 benzine uitvoering levert een vermogen van 75 pk en de 1.4 HDi diesel uitvoering levert een maximum van 70 pk.

Stationwagen en transporter

Er zijn twee modellen te vinden als je op zoek gaat naar een tweedehands Fiat Fiorino. Je kunt kiezen voor een transporter die valt onder de relatief compacte modellen van transporters, en er is een stationwagen beschikbaar. De transporter mag met 500 kilo worden beladen. Er zijn meerdere uitvoeringen uitgebracht door de jaren heen, waaronder ook een Fiat Fiorino occasion met een 1,7-TD-turbodieselmotor. Wanneer je een tweedehands dieseluitvoering koopt van de Fiat Fiorino, dan moet je in stadsverkeer rekening houden met een verbruik van een ruime negen liter per honderd kilometer.

De derde generatie

De gebruikte Fiat Fiorino is een populair model en inmiddels hebben we dan ook al kennis mogen maken met de derde generatie, welke het moet opnemen tegen de Peugeot Bipper occasions en de tweedehands Citroën Nemo modellen. Al deze modellen zijn ontwikkeld in een samenwerkingsverband met PSA, Fiat, Tofa?, Peugeot en Citroën. Tofa? is verantwoordelijk voor de assemblage van de modellen. Dit gebeurt in Turkije. De tweedehands Fiat Fiorino heeft hetzelfde platform als de gebruikte Fiat Grande Punto. Vooral de transporter van de Fiat Fiorino is erg populair als occasion, en dan met name ook onder (startende) ondernemers die een (klein) wagenpark willen aanleggen. De transporter van Fiat wordt dan ook gezien als betrouwbaar vervoermiddel voor de zakelijke wereld.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.