NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Suzuki Vitara Occasions

698 occasions gevonden

De Suzuki Vitara is een compacte SUV, die al sinds 1988 op de markt is en ook wel bekend staat als de Suzuki Grand Vitara. Het model begon zijn leven als middelgrote terreinwagen en is sindsdien geëvolueerd naar een volwaardige SUV. Sinds 2015 is de Vitara toe aan zijn vierde generatie en waar eerder alleen benzine- en dieselmodellen te krijgen waren, behoort de hybride Suzuki Vitara nu ook tot het assortiment. Dat Suzuki de oude Vitara nog niet helemaal is vergeten, blijkt wel uit het feit dat de modellen nog altijd verkrijgbaar zijn met vierwielaandrijving.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 819 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Suzuki Vitara occasion is een robuuste SUV uit Japan

De SUV-markt is bijzonder druk en dat maakt dat de Suzuki Vitara occasion flink wat concurrentie heeft uit allerlei verschillende hoeken. Wie een vergelijkbaar model zoekt, moet blijven zoeken in de hoek van de compacte SUV?s, zoals de Mazda CX-3, de Volkswagen T-Roc of de Nissan Juke.

De Suzuki Grand Vitara komt in vele soorten en maten

Suzuki was er vroeg bij toen het in de jaren ?80 met een vierwielaangedreven terreinwagen kwam, waarin ruimte was voor vier personen. Of het de trend van de SUV al zag komen valt te betwijfelen, maar feit is wel dat Suzuki een voorloper was op dit gebied. Met de Suzuki Grand Vitara werd het model gedurende de jaren wat groter en kreeg de auto ook voet aan de grond in de markt voor gezinsauto?s. Want wie graag met de kinderen op vakantie wil, heeft met een Suzuki Grand Vitara een uitstekende auto, die beschikbaar is in verschillende uitvoeringen.

Zo kan je kiezen uit een drie- of vijfdeurs variant en is er een ruim aanbod aan verschillende motoren. Van relatief tamme 1.6 benzinemotoren, tot stevige 2.0 liter turbodiesels, Suzuki Vitara occasions hebben het allemaal. Welke variant je kiest, heeft zeer te maken met het doel van de auto; moet hij straks ook een caravan trekken, dan is de turbodiesel, of een stevige benzinemotor, een prima idee. Is dat allemaal niet nodig en wil je gewoon een betrouwbare auto die je van A naar B kan brengen, dan volstaat een wat minder potente motor.

Een Suzuki Vitara occasion is robuust en betrouwbaar

De Suzuki Vitara occasions worden nog altijd onder de noemer ?terreinwagens? geplaatst, mede omdat er veel modellen zijn die uitgerust zijn met vierwielaandrijving. En met vierwielaandrijving komt vaak ook een robuust gebouwde auto; als een auto van de gebaande paden gaat, moet hij immers tegen een stootje kunnen. En dat kan een Suzuki Grand Vitara; het is een zeer betrouwbare en goed gebouwde SUV, die naast het verplaatsen van gezinnen in comfort, ook geschikt is voor het ruigere werk. En dat kan de prijs voor deze auto net even wat hoger maken dan de wat minder ferme concurrenten.

Zoals gezegd kent de Suzuki Vitara occasion ruim voldoende concurrentie, maar bijna geen enkele van die auto?s kan stoelen op een historie die teruggaat naar de jaren ?80 en waarbij het aspect van de terreinwagen nog zo in het DNA zit. Dit alles maakt van de Suzuki Vitara occasion een zeer geschikte gezinsauto, die ook zijn mannetje staat als dat gezin toevallig wat avontuurlijk is aangelegd.

Meer Suzuki Vitara modellen

Bekijk ook Suzuki Vitara occasions of meer informatie over de Suzuki Vitara op AutoTrack en Suzuki Vitara occasions op AutoWereld.