NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Suzuki Grand Vitara Occasions

86 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De 4x4 occasion Suzuki Grand Vitara: een ideale terreinwagen

Een tweedehands Suzuki Grand Vitara is een door het Japanse bedrijf geproduceerde SUV. Grand staat, enigszins voorspelbaar als je de auto?s bekijkt, voor groot. Vitara komt dan weer van het Latijnse woord voor leven, namelijk vita (waarvan ook het prachtige woord vitaal is afgeleid). Met andere woorden: de Suzuki Grand Vitara occasions zijn grote, krachtige auto?s. De Suzuki Grand Vitara modellen volgden dan ook de in 1988 geïntroduceerde en kleinere Suzuki Vitara op.

Een ruime keuze aan Suzuki Grand Vitara occasions

Eind 1997 werd het eerste exemplaar voorgesteld en begin 1998 was het ook op de Europese markt te vinden, voornamelijk met 2.0-motoren. Later werd ook nog een 1.6-benzinemotor toegevoegd. Er volgden nog een aantal facelifts, en in 2005 kwam Suzuki met een volledig nieuw ontworpen model. Deze tweede generatie Suzuki Grand Vitara occasions onderging echter een aantal ingrijpende wijzigingen. Zo werd het frame aangepast, de achteras vervangen en de vloerhoogte verlaagd. Ook het aantal verschillende motoropties nam opnieuw toe. De bijhorende versnellingsbak is handgeschakeld of automatisch. Voor de aandrijving zijn er eveneens opties: je kunt in het aanbod zowel achterwiel- als vierwielaandrijving vinden. Daarnaast vind je ook driedeurs- en vijfdeursmodellen terug. Dankzij het hoge trekgewicht, bij sommige modellen tot bijna 2.000 kilogram, zijn Suzuki Grand Vitara occasions ideaal voor bijvoorbeeld aanhangwagens.

Dit alles zorgt voor een ruime keuze aan Suzuki Grand Vitara occasions. Als het nog groter mag, is er bovendien de XL-7 Suzuki Grand Vitara occasion. De XL-7 is een zevenzitter, is voorzien van een 2.7 V6-motor en wordt ook weleens de Grand Escudo genoemd.

Een Suzuki Grand Vitara kopen met de hulp van GasPedaal

Als je een tweedehands Suzuki Grand kopen gaat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op basis van je eigen voorkeuren ga je eenvoudig op zoek naar de auto die optimaal bij jou past. Stoelverwarming, een gedegen airco, Xenon-verlichting, een trekhaak of cruise control, het is bij Suzuki Grand Vitara occasions allemaal mogelijk. Een driedeurs met vijf versnellingen of een optionele viertrapsautomaat? De keuze bij een Suzuki Grand Vitara kopen is hoe dan ook ruim en dan is het handig als je snel verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken. Je kunt ook meteen kiezen voor een bepaalde uitvoering, zoals de 2.4 Exclusive Grand Vitara. Dit is een uitontwikkeld model dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen.

Vanaf 2017 doofde de productie van de Suzuki Grand Vitara modellen stilaan uit, al bleef het bedrijf van SUV?s produceren, zoals de Suzuki Ignis. Ook uit de Suzuki Vitara-lijn kwamen nadien nog nieuwe modellen voort die best veel weg hebben van de Suzuki Grand Vitara auto, maar dan opnieuw als een kleinere variant.