Volkswagen T-Roc Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
448 resultaten

Tweedehands Volkswagen T-Roc

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Deze gevleugelde uitspraak is zeker van toepassing op de Volkswagen T-Roc. Na de Volkswagen Touareg en Volkswagen Tiguan bleef het opvallend stil bij Volkswagen. Althans voor wat betreft SUV’s. De introductie van de T-Roc bracht daar verandering in. De compacte SUV wordt alom gezien als het hippe en dynamische alternatief voor de VW Golf en Tiguan. GasPedaal.nl biedt inzicht in de diverse types en uitvoeringen waarin de occasion Volkswagen T-Roc te koop is.

De lat ligt hoog binnen het segment compacte SUV’s. Vrijwel alle grote en bekende merken hebben wel één of meerdere modellen die alles in de strijd gooien om in de gunst van autoliefhebbers te komen. Op zoek naar een nieuw baasje of bazinnetje moet de Volkswagen T-Roc het onder meer opnemen tegen de Toyota C-HR en Ford EcoSport. Het is ook nogal wat als je als nieuweling in de stal van VW wordt gezien als goed alternatief voor de bijna legendarische Golf. Nu staat de T-Roc stevig op zijn benen (banden in dit geval) en is hij fors gebouwd, maar dan nog. Je koopt met een occasion Volkswagen T-Roc een auto die breder, hoger en ook wat korter is dan de Volkswagen Golf. Het uiterlijk is compleet anders dan de andere VW-modellen. Dat onderscheidende maakt het juist extra interessant om voor een puntgave occasion Volkswagen T-Roc te kiezen.

Volkswagen T-Roc

De T-Roc is eigenlijk een kruising van een hatchback en SUV. Ze noemen dit soort bastaards ook wel cross-overs. Blikvangers zijn aan de buitenkant de sterk geaccentueerde wielkasten, het stoere front en de chromen lijst langs de dakrand. Als je GasPedaal.nl afstruint op zoek naar een ‘occasion Volkswagen T-Roc’, let dan vooral ook op het afwerkingsniveau van de auto’s die je tegenkomt. Bij het samenstellen van deze SUV valt er veel te kiezen aan extra opties, luxe accessoires en exclusieve kleuraccenten. Je trapt hierdoor snel in de val om appels met peren te vergelijken.

Brede motorkeuze voor occasion Volkswagen T-Roc

Zoekend naar een compacte SUV die compact, maar toch ruim is en die over voldoende power beschikt, kom je snel uit in de categorie occasions waartoe ook de Volkswagen T-Roc behoort. Deze middenklasser wordt namelijk geleverd met 3 verschillende benzine- en evenzoveel verschillende dieselmotoren. De krachtbronnen leveren een trekkracht die varieert van 115, 150 of 190 pk. Ga je echt voor sportief rijden en forse trekkracht, dan kom je al snel uit bij de 2.0 TSI en de even krachtige 2.0 TDI. Deze uitvoeringen zijn altijd voorzien van automaat en vierwielaandrijving. De 1.0 TSI en 1.6 TDI van de instapvarianten sturen hun vermogen altijd via een handgeschakelde zesbak naar de voorwielen. In tegenstelling tot de meeste anderen in zijn soort is een occasion Volkswagen T-Roc nog niet als hybride of volledig elektrisch aangedreven op GasPedaal.nl te vinden. Maar met zo’n brede keuze aan benzine- en dieselmotoren moet het gek gaan wil jij daar niet jouw droomauto tussen zien staan.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.