NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Suzuki SX 4 Occasions

236 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Maak kennis met de compacte Suzuki SX4 occasions met maximale inhoud

Een tweedehands Suzuki SX4 is vooral bekend als SUV, maar er bestaat ook een sedan onder deze naam. Deze Suzuki SX4 occasion werd geproduceerd tot 2008. Daarna verving Suzuki dit model door de Suzuki S-Cross. De Suzuki SX4 tweedehands ziet er met zijn grote wielen, brede wielkasten en beschermplaten rondom stoer uit. De hoge instap maakt het makkelijk om in de auto te komen. Voorin zit je behoorlijk rechtop, maar dit zorgt achterin voor voldoende beenruimte voor volwassenen. Waar de extra hoogte van een SUV of MPV vaak een nadelige invloed op de wegligging heeft, is dat bij deze tweedehands Suzuki SX 4 niet het geval. Om het zwaartepunt te verlagen, heeft de fabrikant alle mechanische delen van de auto zo laag mogelijk geplaatst. Het gewicht is zoveel mogelijk gelijkmatig over de voor- en achterwielen verdeeld. Hierdoor is een tweedehands Suzuki SX4 goed te controleren, schakelt hij prima en remt hij goed. De verhoogde bodem en de optionele vierwielaandrijving maken deze auto ook zeer geschikt om door ruig terrein te rijden.

De Suzuki SX4 kopen

Naast de vijfdeursvariant kom je op GasPedaal.nl ook de wat zeldzamere vierdeurs tegen. Er zijn drie carrosserieconcepten van deze auto op de markt gebracht. De sedan heeft een lengte van 4,6 meter en een bagageruimte van 515 liter. Dit model is beschikbaar met een 1,6 liter benzinemotor met voorwielaandrijving in combinatie met een vijfversnellingsbak of een automatische versnellingsbak. Deze benzinemotor heeft een vermogen van 107 pk. Suzuki SX4 modellen die als stadsauto in de markt werden gezet, hebben een carrosseriehoogte van 1,58 meter, en zijn 4,13 meter lang en 1,73 meter breed. De offroadversie is vanzelfsprekend ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving. De carrosserie van dit model is verhoogd naar 1,62 meter. Ook zijn deze Suzuki SX4 occasions 12 centimeter langer dan de stadsauto's, waarmee ze op een lengte van 4,25 meter komen. In beide uitvoeringen bedraagt het volume van de kofferbak 253 liter. Door de achterbank naar beneden te klappen, vergroot je dit volume naar 992 liter. Zoek je een vergelijkbare occasion? Kijk dan eens naar de Toyota Auris.

Wil je een Suzuki SX4 kopen en rijd je graag in een diesel? De Suzuki SX4 modellen met dieselmotor hadden tussen 2006 en 2008 een common rail motor met 120 pk vermogen. In 2009 werd dit verhoogd naar 135 pk. Voor de modellen met vierwielaandrijving is er ook een automaat met drie gebruiksstanden.