Occasion 8-persoons auto


Grote jongens zoals de Ford Galaxy, Citroën C8 en Peugeot 807 vallen in de categorie 8 persoons auto. Grote families zijn er op aangewezen. Mensen die vaak veel spullen vervoeren ook. Deze chauffeurs zijn blij met zo’n grote MPV (multi-purpose vehicle) op de oprit. Hij is zo lekker groot en daardoor voor allerlei doeleinden te gebruiken. Op GasPedaal.nl heb je volop keuze als je op zoek bent naar een occasion 8 persoons auto.

Zoek 8-persoons occasions

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Als je vaak op pad gaat met je familie, persoonlijk chauffeur van het voetbalteam bent of vaak veel spullen vervoert weet je wat de vele voordelen van een 8 persoons auto zijn. Een MPV is nou gewoon eenmaal zo handig omdat dit soort auto’s veel zitplaatsen en veel koffer/opbergruimte bieden. In veel gevallen zijn de zitplaatsen eenvoudig te demonteren of zijn de rugleuningen in te klappen. Zo’n occasion 8 persoons auto tover je op deze manier makkelijk om een tot semi-bestelwagen. Misschien is zo’n grote occasion 8 persoons auto wel de manier om het Nederlandse fileprobleem op te lossen. Hoe meer mensen er immers in één auto passen, hoe minder auto’s er de weg op gaan. Ook in het terugdringen van de CO2-uitstoot kan een 8 persoons auto misschien wel een rol spelen. Carpoolen wordt écht de moeite als er 8 personen mee kunnen rijden.

Wat is een MPV?

De Renault Scénic was de eerste auto die MPV werd genoemd. In 1996 was het zelfs de Auto van het Jaar. De Japanners keken het kunstje van de Fransen af en brachten de Nissan Prairie en Mitsubishi Space Runner op de markt. Tegenwoordig zijn het de Citroën C4 Picasso, Ford C-Max, Peugeot 5008, BMW 2 Series Active Tourer en Kia Carens die in de categorie MPV vallen.

Veel keus bij occasion 8 persoons auto

Grote gezinnen waren tot begin jaren 80 aangewezen op kleine personenbusjes. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Transporter, Ford Transit en Mercedes-Benz Sprinter. Tegenwoordig vinden we dat lekker vintage, maar voor het vervoer van grote gezinnen, personeelsvervoer en klein groepsvervoer is een beetje comfort niet onbelangrijk. Mercedes, Renault en Ford bijvoorbeeld hebben dat goed begrepen. Zij brachten MPV’s op de markt die voorzien zijn van nét dat beetje extra. Mooie voorbeelden van een grote, luxe en comfortabele personenauto zijn de Mercedes-Benz Vito Tourer, Renault Trafic en Ford Transit. Deze 8 persoons auto’s vallen allemaal in de full-size MPV klasse.

Pure power

Bij welke occasion 8 persoons auto je ook uitkomt, kijk goed naar voldoende motorvermogen en trekkracht. Zo’n auto koop je immers om lekker vol te laden met mensen en bagage. Bovendien gaat er niet zelden nog een karretje achter en/of een ski-koffer op het dak. Veel MPV’s zijn zowel op benzine als diesel en met schakelbak of automaat te koop.

GasPedaal.nl is het juiste adres om op zoek te gaan naar jouw nieuwe tweedehands auto. Op deze site wordt het occasion aanbod van meerdere autowebsites met elkaar gecombineerd. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek naar jouw tweedehands auto. Lekker makkelijk!

GasPedaal.nl wenst je veel succes met het vinden van de occasion 8-persoons auto die precies bij jouw past.

Zoek 8-persoons occasions

Zoek je naar een auto met meer of minder zitplaatsen? 

5 persoons auto
6 persoons auto
7 persoons auto

9 persoons auto