Mercedes-Benz Sprinter Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
2919 resultaten

Tweedehands Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes is al sinds jaar en dag groot in de productie van vracht- en bestelwagens en de Sprinter, Mercedes’ grootste bestelwagen, is daar een van de voorbeelden van. Hoewel: De eerste generatie (van 1995 tot 2006) was grotendeels identiek aan de Volkswagen LT. De tweede generatie van de Sprinter is ontwikkeld in samenwerking met VW en is op technisch gebied gelijk aan de Volkswagen Crafter, maar heeft wel Mercedes-benzine- en dieselmotoren aan boord, al dan niet met zuinige BlueTec-technologie. De motorvermogens lopen uiteen van 95 pk tot 190 pk en sommige modellen worden geleverd met 4x4-aandrijving. Een handgeschakelde zesbak is standaard, maar er zijn ook een vijf- of zestraps automaat leverbaar.

Mercedes Sprinter

De Sprinter is leverbaar in een brede reeks carrosserievormen, -lengtes en -hoogtes als onder meer gesloten bestelbus, personenbus (Sprinter Combi) of chassiscabine met open laadbak. Er is ook een camper-versie van de Sprinter.
De Sprinter behoort tot de zuinigste bestelwagens in zijn klasse. Op GasPedaal.nl is een ruim aanbod van de veelzijdige besteller te vinden. Ook de concurrentie is aanwezig in de vorm van onder meer de Volkswagen Crafter, Fiat Ducato, Ford Transit en Renault Master.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.