Peugeot 5008 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1099 resultaten

Tweedehands Peugeot 5008

De tweedehands Peugeot 5008 is via GasPedaal.nl te vinden vanaf bouwjaar 2009. In dit jaar werd het model, een 5-deurs midi-MPV, gepresenteerd als nieuw voertuig op basis van de eerder al verschenen Peugeot 308. Vier jaar lang bleef de auto ongewijzigd in productie, waarna er een metamorfose volgde. Hierbij werden diverse praktische zaken aangepast in het model. De tweedehands Peugeot 5008 heeft natuurlijk diverse concurrerende modellen, ook in de wereld van tweedehands auto’s. De gebruikte Toyota Verso, de tweedehands Renault Grand Scénic en de Opel Zafira Tourer occasions mogen worden gerekend tot de directe concurrenten van de gebruikte Peugeot 5008.

De allereerste midi-MPV van Peugeot

Midi-MPV’s zijn nu niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen, waardoor het lijkt alsof deze al tientallen jaren rondrijden, maar in feite werd de MPV pas bekend na het millennium. Sterker nog, als we kijken naar Peugeot in het bijzonder, dan zien we dat de Peugeot 5008 de allereerste midi-MPV van Peugeot ooit is. Niet eerder werd er een auto in dit segment gemaakt door de Franse fabrikant. De tweedehands Peugeot 5008 is vooral erg geschikt voor grotere gezinnen. De gebruikte modellen zijn namelijk in twee varianten te krijgen als het gaat om de ruimte. Er is een model die ruimte biedt aan maximaal vijf volwassen personen, maar er is ook een variant die ruimte biedt aan maar liefst zeven volwassen mensen. Hierbij is het zo dat de 5-persoons uitvoering een extra opbergruimte heeft onder de laadvloer. Deze ruimte wordt bij de 7-persoons uitvoering gevuld door twee extra zittingen.

Diverse motoren

Zoals gebruikelijk zijn er ook voor de Peugeot 5008 meerdere motoren gebruikt tijdens de productie. Er zijn twee verschillende benzinemotoren te vinden, allebei met een inhoud van 1,6 liter. Het vermogen ligt op 120 pk en bij de sterkste variant op 155 pk. Dan zijn er nog drie uitvoeringen die een dieselmotor hebben. Er zijn twee 2,0 liter dieselmotoren. De sterkste hiervan levert een vermogen van 163 pk en de kleinere versie levert 150 pk. Daarnaast is er ook een 1,6 liter dieselmotor met een vermogen van 112 pk.

De facelift in 2013

Vier jaar na de presentatie van de eerste Peugeot 5008 onderging het model een metamorfose. Het interieur werd in uiterlijk aangepast. Hier werden diverse nieuwe stoffen voor gebruikt. Daarnaast kregen ook de achterlichten en de koplampen een nieuw design. Natuurlijk kan je de verschillen zelf bekijken onder de Peugeot 5008 occasions.

Zoek je naar andere 7 persoons auto's?

7 persoons auto kopen

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.