Ford Galaxy Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
208 resultaten

Tweedehands Ford Galaxy

De tweedehands Ford Galaxy is te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de Galaxy Ghia, de Galaxy Titanium en de Galaxy Trend. De uitvoeringen verschillen niet erg veel van elkaar, maar het is toch wel aan te raden om hier wat aandacht aan te besteden als je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een tweedehands Ford Galaxy. Er zijn namelijk wel enkele belangrijke verschillen te vinden, waaronder in de motoren. De Ford Galaxy valt onder de MPV’s en biedt een zee van ruimte. In totaal kunnen er maar liefst zeven volwassen personen in plaatsnemen. De tweedehands Ford Galaxy heeft dan ook een lengte van ruim 480 centimeter en weegt maar liefst 1820 kilo.

Verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende motoren gebruikt voor de uitvoeringen van de Ford Galaxy. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar de motoruitvoeringen van de tweedehands Ford Galaxy, dan zien we dat er maar liefst drie benzinemotoren gebruikt zijn en drie dieselmotoren. Het minimale vermogen ligt op 115 pk en het maximale vermogen van een tweedehands Ford Galaxy ligt op 203 pk. De cilinderinhoud van de diverse gebruikte motoren verschilt dan ook, van minimaal 1,6 liter tot maximaal 2,3 liter. Er zijn automaten te vinden, maar er zijn ook zeker veel handgeschakelde modellen te vinden in het aanbod van GasPedaal.nl. De Ford PowerShift werd hier in 2010 aan toegevoegd. Dit is een automatische transmissie met een dubbele koppeling. In dit jaar werden de modellen ook voorzien van nieuwe EcoBoost motoren.

Meer veranderingen in 2011

In 2011 onderging de Ford Galaxy een relatief kleine metamorfose. Het waren vooral de details die iets werden aangepast, maar er werd direct ook een nieuwe 6-versnellingsbak in gebruik genomen. Verder veranderde er niet bijzonder veel aan de Ford, welke een bagageruimte te bieden heeft van maar liefst 2325 liter. De tweedehands Ford Galaxy heeft in totaal drie zit-rijen. Hiervan zijn de laatste twee volledig in te trekken in de bodem van het voertuig. Hierdoor mag het toch wel een moderne MPV genoemd worden met tal van mogelijkheden.

Relatief zuinig

Als je een gebruikte Ford Galaxy gaat rijden, dan profiteer je van een zeer redelijk verbruik van de auto. Deze ligt tussen de 6 en de 7,5 liter per 100 kilometer, afhankelijk van de ritten, de motor en de rijstijl. Vooral de rijstijl is bij zo’n zware en hoge auto van grote invloed. Natuurlijk is ook de tweedehands Ford Galaxy voorzien van een uitstekend veiligheidspakket met onder meer side-impact protection, ABS en airbags voorin, zowel zijdelings als frontaal.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.