BMW 2 Serie Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1318 resultaten

Tweedehands BMW 2 Serie

Als je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een compacte coupé van BMW, dan kan je zeker even een kijkje nemen bij de modellen uit de tweedehands BMW 2 serie. Deze serie werd door BMW op de markt gebracht als premium compact. De uitstraling van deze occasions in de BMW 2 serie is zeker sportief te noemen, zoals we eigenlijk wel gewend zijn van BMW. Toch mag zeker ook worden vermeld dat er binnen deze serie ook extra aandacht aan het comfort is besteed. Hierdoor bestaat er in de tweedehands BMW 2 serie een goede combinatie tussen sportiviteit en rijcomfort. Je kunt in de BMW 2 serie drie verschillende modellen vinden. Zo kan je voorkeur uitgaan naar de gebruikte BMW coupé, de zeer sportieve tweedehands BMW Cabriolet of de BMW Active Tourer occasions.

Drie soorten motoren

BMW is een merk dat vooral bekend staat om het gebruik van krachtige motoren in de voertuigen en dit is zeker niet pas sinds enkele jaren. Wanneer je een BMW 2-serie occasion koopt, dan mag je ook zeker een sterke motor verwachten. De modellen uit deze serie zijn voorzien van een TwinPower Turbo motor. Je kunt in de tweedehands BMW 2-serie modellen drie verschillende motoren tegenkomen, namelijk de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor en de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

Verwante en concurrerende modellen

De BMW 1-serie occasions zijn, samen met de gebruikte BMW 3-serie het meest verwant aan de BMW-2 serie, maar in principe kan wel worden gezegd dat alle modellen die vallen binnen de series 1 t/m 7 allemaal met elkaar verwant zijn. De verschillen van deze uitvoeringen zijn vooral te vinden in het formaat van de voertuigen en juist dit heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. Natuurlijk zijn er ook concurrerende modellen, zoals de tweedehands Volkswagen Golf Sportsvan en de gebruikte .

Een relatief nieuwe occasion

De BMW 2-serie occasions zijn vanzelfsprekend allemaal nog aan de nieuwe kant. De eerste voertuigen binnen deze serie rolden in 2013 pas voor het eerst uit de fabriek. Dit is natuurlijk ook de belangrijkste reden dat er nog niet erg veel BMW 2-serie occasions te vinden zijn. Een groot voordeel van een tweedehands BMW 2-serie is wel dat je geen rekening hoeft te houden met hoge reparatiekosten. Deze occasions staan bekend als zeer betrouwbaar en zullen zeker niet veel problemen opleveren bij een regelmatig onderhoud.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.