NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Renault Trafic Occasions

1.823 occasions gevonden

De Renault Trafic occasion is een bedrijfsbus waar je alle kanten mee op kan. Hij is groot genoeg om een pallet vlak op de laadvloer te kunnen leggen, maar hij laat zich ook makkelijk inrichten als busje voor een loodgieter. Ga je met meer collegae naar een klus? Neem er dan één met een dubbele cabine. Ook bestaat er een lange versie en een korte versie van de Trafic. En die komen elk weer voor in een hoge en in een lage variant. Als je er een laadbak achterop wilt hebben kan dat ook. Het is zelfs mogelijk om de Renault Trafic als camper te gebruiken.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 366 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Alles kan mee in een Renault Trafic occasion

Renault Trafic occasions rijden ook rond onder andere namen; zie je een Nissan Primastar of een Opel Vivaro, dan zijn de verschillen met een Renault dikwijls minimaal. Dit omdat verschillende fabrieken samen optrekken in de ontwikkeling en de productie van hun bedrijfswagens. Op die manier besparen ze kosten en kunnen ze de busjes tegen een lager bedrag op de markt brengen. Zie je een Vivaro van 2019 of later? Dat gaat de vergelijking niet meer op, want sinds die tijd werkt de Duitse fabriek samen met andere autobouwers.

Een tweedehands Renault Trafic kopen

Het grootste deel van het aanbod bestaat uit busjes van de derde generatie, dus met een bouwjaar 2014 of later. Kwalitatief zijn dit de beste Renault Trafic occasions die je kan kopen. Met een laadruimte van 5200 liter biedt de kleinste versie 200 liter meer dan zijn voorganger die twee decimeter korter is. Bovendien is hij stukken comfortabeler en benadert hij in dat opzicht de rijervaring die je krijgt in een personenauto. Geen wonder dus, dat het juist deze editie is die de Trafic wereldwijd zo enorm populair heeft gemaakt als bedrijfsbus.

Het is lastiger om een hele oude tweedehands Renault Trafic te kopen. Zeker op de Nederlandse markt zie je geen busjes van de eerste generatie uit de jaren ?80. Busjes van de tweede generatie met de bouwjaren 2001 tot en met 2014 zijn hier nog wel verkrijgbaar. Opvallend aan dit aanbod is het relatief grote aandeel van busjes die geschikt zijn voor rolstoelvervoer.


De prijs van een Renault Trafic occasion

De prijs van een Renault Trafic occasion hangt grotendeels af van de leeftijd en de uitvoering. De nieuwste versies met een bouwjaar vanaf 2019 kosten het meest. Deze zijn toegerust met dieselmotoren. Het aantal PK dat ze kunnen leveren is opgenomen in de naam van het type: dCi 95, dCi 120, dCi 145 en dCi 170. Het verbruik varieert volgens fabrieksopgave van 1 op 15,2 tot 1 op 16,4 voor basis lengte (L1H1). Alleen de Trafics met zwaardere motoren zijn verkrijgbaar met de rijkste uitrustingsniveaus.

Een iets oudere tweedehands Renault Trafic heeft een iets lagere prijs. De mogelijke motoren zijn achtereenvolgens de dCi 90, dCi 95, dCi 115, dCi 120, dCi 125, dCi 140 en dCi 145 met een verbruik dat amper afwijkt van de nieuwste motoren. Het verbruik ligt hoger voor hogere, langere en oudere Trafic. Zo kan een Renault Trafic L2H2 T29 2.0 DCI 115 occasion uit 2011 gemiddeld 12,5 kilometer rijden met een liter diesel.

Meer Renault Trafic modellen

Bekijk ook Renault Trafic occasions of meer informatie over de Renault Trafic op AutoTrack en Renault Trafic occasions op AutoWereld.

Populaire zoekopdrachten