NL aanbod

EU aanbod

Renault Scenic Occasions

1.180 occasions gevonden

De Renault Scénic werd in 1996 door Renault onder de naam Mégane Scénic op de markt gebracht. In 1997 werd de gebruikte Renault Scénic meteen uitgeroepen tot Auto van het jaar. Sinds 1997 gaat de Scénic occasion onder zijn zelfstandige naam door het leven. De Renault Scénic occasions zijn een compactere en goedkopere versie van de Renault Espace. Wil je een grotere versie van de Renault Scénic kopen? Kijk dan eens naar zijn grotere broer, de Renault Grand Scénic.

Lees meer over Renault Scénic onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 587 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Renault Scenic: de eerste vijfzitter in zijn klasse

De Renault Scénic occasions hebben dankzij de uitneembare stoelen en het hogere dak de uitstraling van een MPV. Renault is slim omgegaan met de beschikbare ruimte. Naast de uitneembare achterstoelen tellen de Renault Scénic occasions veel opbergvakken. De portieren hebben vakjes en sinds 2003 zitten er ook vakjes in de bodem van de achterstoelen. De laatste generatie is goed voor 537 liter aan bagagecapaciteit.

Nadat de eerste generatie in 2006 verschenen was, werd de tweede generatie in 2003 geïntroduceerd. In 2009 was het tijd voor de Scénic III. In 2020 heeft Renault aangekondigd na de huidige vierde generatie niet meer te investeren in opvolgers van deze Renault Scénic modellen. Wil je een Renault Scénic kopen? Bij GasPedaal.nl kun je zeker nog terecht voor een tweedehands Renault Scénic.

Een tweedehands Renault Scénic kopen: diverse varianten

De Renault Scénic occasions zijn in de loop der jaren met diverse motoren op de markt gebracht. De Renault Scénic occasion diesel koop je op GasPedaal.nl. Nieuw worden de dieselversies niet meer aangeboden. De laatste modellen zijn nieuw alleen nog verkrijgbaar met een 1.3 TCe benzinemotor in combinatie met een 115, 140 of 160 pk configuratie. Reis je regelmatig vol en zwaar beladen, dan zijn de dieselvarianten op GasPedaal.nl zeker de moeite van het bekijken waard. De vierde generatie van Renault Scénic modellen was ook verkrijgbaar in een Hybrid Assist dieselvariant. Door de elektrische motorondersteuning blijft het gemiddelde verbruik van dit model beperkt tot 3,5 liter per 100 kilometer, wat leidt tot een enorme reductie van de CO2-uitstoot. Wil je een Renault Scénic tweedehands automaat, kijk dan naar de Scénic 1.5 dCi. Deze uitvoering heeft standaard een automaat met dubbele koppeling. Vanwege regelmatig terugkerende (elektrische) storingen is het aan te raden de occasion goed te checken op onderhouds- en reparatiegeschiedenis.

Meer Renault Scenic modellen

Bekijk ook Renault Scenic occasions of meer informatie over de Renault Scenic op AutoTrack en Renault Scenic occasions op AutoWereld.