BMW 7-serie Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
527 resultaten

Tweedehands BMW 7 serie

De BMW 7-serie is het topmodel van het Beierse merk. De eerste generatie van de vierdeurs limousine kwam in 1977 op de markt om te concurreren met de S-klasse van Mercedes.
De verschillende 7-series zijn uit elkaar te houden dankzij BMW's interne modelaanduidingen: achtereenvolgens zijn er de E23, de E32, de E38, de E65 en het huidige model, de F01 (sinds 2008). De eerste drie generaties werden ook met een handgeschakelde versnellingsbak geleverd, maar sindsdien heeft het topmodel alleen nog een automaat. Het motorenaanbod heeft door de jaren heen bestaan uit zes, acht en twaalfcilinders, eerst alleen benzine, maar sinds de vierde generatie ook diesels. De BMW 7-serie ActiveHybrid (vanaf de F01) krijgt hulp van een 20 pk sterke elektromotor om het brandstofverbruik te drukken.

BMW 7 serie

Door het hoge gewicht (veel wegenbelasting) en het forse brandstofverbruik zijn tweedehands auto's in de klasse van de BMW 7-serie bij ons niet populair. Na aanschaf schrijven BMW 7 serie occasions dus snel af, waardoor occasion-kopers met dit soort auto's veel waar voor hun geld kunnen kopen. Geheel in de traditie van het merk kun je met een BMW 7-serie occasion een ruime en comfortabele limousine verwachten met een stuur en rijgedrag dat scherper is dan je voor een auto van dit formaat en gewicht zou verwachten.
Concurrentie komt van de Mercedes-Benz S-klasse, Audi A8 en Volkswagen Phaeton, terwijl ook modellen als de Jaguar XJ -serie, Maserati Quattroporte en de Lexus LS-Serie in dit segment opereren.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.