NL aanbod

EU aanbod

BMW 7 Serie Occasions

356 occasions gevonden

Wil je een BMW 7-serie kopen? Met deze imposante auto zul je zeker indruk maken. In 1977 werd de 7-serie door BMW geïntroduceerd als opvolger van de BMW E3. Van de BMW 7-serie occasions bestaan inmiddels zes generaties. De BMW 7-serie koop je als vierdeurs sedan. Dat is in alle generaties ongewijzigd gebleven. Wel is er ook een limousine verkrijgbaar, en een model met een lange wielbasis. De gebruikte BMW 7-serie loopt altijd voorop als het gaat om design en het gebruik van de nieuwste technologieën.

Lees meer over BMW 7-serie onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 758 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Met een tweedehands BMW 7-serie koop je een echte topper

BMW introduceert nieuwere technieken op andere modellen pas nadat ze zijn geïmplementeerd bij de BMW 7-serie modellen. Dat begon al bij de eerste generatie, waarbij allerhande nieuwe snufjes werden geïntroduceerd, zoals een boordcomputer en ABS. De tweede generatie was in Duitsland de eerste personenauto die ook met een V12-motor kon worden geleverd. De E38 behoort tot de derde generatie van de BMW 7-serie modellen, en ook dit model was weer voorzien van nieuwe functies en gadgets, zoals gordijnairbags en een ingebouwde televisie. Zoek je een gepantserde BMW 7-serie occasion? Kijk dan naar de E67 van de vierde of de F03 van de vijfde generatie. Sinds 2015 is de zesde generatie BMW 7-serie occasions in productie genomen. BMW brengt tegenwoordig van elk model ook een plug-in hybride uit. De Audi A8 is een vergelijkbare auto, maar is niet verkrijgbaar in een hybride variant. Ook de Mercedes-Benz S klasse is vergelijkbaar.

Maak van binnen en van buiten kennis met de BMW 7-serie modellen

De nieuwste BMW 7-serie modellen hebben een enorme facelift ondergaan. De grille is een stuk krachtiger geworden en de koplampen zijn wat dunner gemaakt. De voorbumper met de rechtopstaande Air Curtains is een stuk aerodynamischer geworden. Ook de achterlichten zijn smaller en hebben een nieuwe 3D-signatuur. De L-variant van dit model geeft dankzij de 14 centimeter grotere wielbasis meer bewegingsvrijheid op de achterbank. De standaard variant heeft een totale lengte van 5,12 meter en de L-variant een lengte van 5,26 meter.

De rij-hulpsystemen van een tweedehands BMW 7-serie zijn flink uitgebreid. Zo heeft de Parking Assistant tegenwoordig ook een Reversing Assistant, om probleemloos recht achteruit te rijden. Voor de dieselvariant kun je kiezen uit een zescilindermotor met 265 pk, 320 pk of 400 pk. Naast de V8 en de V12 benzinemotor, met respectievelijk 530 pk en 585 pk, kun je ook een BMW 7-serie kopen met een zescilindermotor van 394 pk.