Renault Modus Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
400 resultaten

Tweedehands Renault Modus

De Renault Modus is een voertuig van het Franse merk dat volledig gebaseerd is op een heel populaire model, de Renault Clio. Hiervan zijn meerdere generaties gemaakt. De tweedehands Renault Clio die vanaf 2005 werd gemaakt, de derde generatie, biedt de basis aan de tweedehands Renault Modus. Deze werd in 2004 gepresenteerd als mini-MPV. De gebruikte Renault Modus is zeker geliefd en wordt dan ook vaker gezien bij GasPedaal.nl. De auto is een kleine tien jaar in productie geweest. De tweedehands Renault Captur, die vanaf 2013 wordt gemaakt, kan worden gezien als de officiële opvolger van de Renault Modus.

Met de trends mee

Renault heeft voorafgaande aan het verschijnen van de Renault Modus enkele missers gemaakt op de markt, zoals de tweedehands Renault Koleos en de gebruikte Renault Fluence. Deze missers ontstonden vooral omdat de Franse fabrikant achter de feiten aan liep. Deze kwam met een model op de markt wanneer de modeltrend al op het einde liep. Met de Renault Modus ligt dit anders. Deze werd gepresenteerd precies op het moment dat de mini-MPV tot de actuele trends behoorde. Hierdoor werd er wel het succes gepakt dat het Franse merk voor ogen had. Er waren natuurlijk wel concurrerende modellen van andere merken op de markt te vinden. De tweedehands Opel Meriva, de gebruikte Nissan Note, de Citroën C3 Picasso en de Fiat Idea occasions zijn de grootste concurrenten van het model, ook als tweedehands uitvoering.

Behoorlijk wat ruimte

De tweedehands Renault Modus is vooral erg geliefd onder gezinnen. Dit heeft alles te maken met de goede ruimte in de toch compacte auto. De hoge daklijn van het model zorgt voor een zeer ruimtelijk gevoel. Er zijn dan ook ideeën van de tweedehands Renault Espace gebruikt om meer ruimte in de auto te realiseren. De achterklep hoeft niet in het geheel open, maar kan ook via een kleiner gedeelte worden bereikt om even snel iets op te bergen in de kofferruimte. De achterbank kan gemakkelijk worden verschoven, waardoor het ook eenvoudig is om voor de passagiers achterin wat meer beenruimte te creëren. Wanneer de achterbank volledig is neergeklapt, dan ontstaat er een ruimte van maar liefst 1283 liter.

Verschillende motoren

Er zijn verschillende uitvoeringen van de tweedehands Renault Modus te vinden, waaronder ook de gebruikte Renault Grand Modus bijvoorbeeld. De modellen hebben niet allemaal dezelfde motor meegekregen. Er zijn benzine- en dieselmotoren beschikbaar en het vermogen ligt ook steeds anders, van minimaal 65 pk tot met 113 pk.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.