Renault Koleos Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
38 resultaten

Tweedehands Renault Koleos

De tweedehands Renault Koleos is een compacte SUV. Het model werd in 2008 op de markt gebracht en dit was eigenlijk een beetje aan de late kant. In de voorgaande jaren waren er al veel compacte terreinwagens op de markt gebracht door andere modellen. Deze werden stuk voor stuk bijzonder goed verkocht, vooral omdat de SUV erg in trek was in die periode. Uiteindelijk besloot Renault ook een compacte SUV op de markt te brengen, maar deze verscheen uiteindelijk toen de kleinere auto’s alweer meer in trek kwamen. Hierdoor werd de Renault Koleos niet het grote succes dat wel werd verwacht door de Franse fabrikant. Door de tegenvallende verkoopcijfers werd de Renault Koleos dan ook al in 2010 weer van de Nederlandse markt gehaald.

Concurrerende modellen

De tweedehands Renault Koleos is maar twee jaar te koop geweest in Nederland, waardoor er niet heel veel van te vinden zijn. Toch zijn ze met regelmaat wel beschikbaar via GasPedaal.nl. Is de tweedehands Renault Koleos niet helemaal wat je zoekt, maar komt het goed in de buurt? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij de concurrerende modellen, zoals de tweedehands Peugeot 4007, de Kia Sportage, Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, de Volkswagen Tiguan occasions en de gebruikte Opel Antara modellen.

De gebruikte motoren

De Franse autofabrikant bracht de Renault Koleos op de markt met drie verschillende motoren. Alle tweedehands Renault Koleos modellen zijn voorzien van een 4-cilindermotor, maar er zijn twee diesel uitvoeringen te vinden en maar één benzinevariant. De twee dieselmotoren leveren een vermogen van 150 pk en 175 pk. Van de 2,5 liter benzinemotor mag een vermogen worden verwacht van 170 pk. De tweedehands Renault Koleos modellen zijn origineel allemaal voorzien van een 6-versnellingsbak, maar er zijn wel enkele automaten te vinden die optioneel geleverd konden worden. De automaten hebben allemaal een 175 pk dieselmotor. Alle modellen zijn gemaakt met vierwielaandrijving en met voorwielaandrijving.

Een goed uitgeruste auto

Als je een tweedehands auto wilt kopen die toch aardig compleet is uitgerust, dan is de gebruikte Renault Koleos toch wel een goede optie. Deze is standaard voorzien van veel airbags, ABS, een radio/cd-speler met MP3, een sleutelkaart, een regensensor, 17” lichtmetalen velgen en parkeersensoren. Het meest luxe model, de tweedehands Renault Koleos Privilege, heeft voor een deel lederen bekleding. De Renault Koleos – Dynamique Luxe – is een uitvoering die is voorzien van een panoramadak dat elektrisch bediend kan worden. Daarnaast is deze uitgerust met ESP. Het is dus goed om naar de specifieke uitvoering te kijken om te weten waarmee deze is uitgerust.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.