NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Renault Kangoo Occasions

929 occasions gevonden

De Renault Kangoo is een compacte bestelauto die ook verkocht wordt als praktische personenauto met veel ruimte en een hoog dak, een zogeheten ludospace. Het is een van de eerste auto's in deze klasse. De oorspronkelijke Kangoo werd in 1997 onthuld als opvolger van de Renault Express, ook een bestelwagen. Sindsdien is de Kangoo tweemaal vernieuwd, dit gebeurde in 2007 en 2021. Tussentijds werd de Renault Kangoo meermaals bijgepunt om bij de tijd te blijven.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 279 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Renault Kangoo is een pionier in zijn klasse

In zijn segment behoort de Renault Kangoo tot de populairste modellen, samen met onder meer de Citroën Berlingo en Volkswagen Caddy. De grote kracht van de Kangoo zit hem in zijn veelzijdigheid. Renault heeft over de jaren een immens aantal varianten op de Kangoo gebouwd. Als personenauto is de Kangoo verkrijgbaar met tot wel zeven zitplaatsen, terwijl de bestelvariant naar wens geconfigureerd kan worden. Of dat nu de hoeveelheid deuren betreft of de lengtemaat, er zal ongetwijfeld een versie van de Kangoo bijzitten die aan jouw criteria voldoet.

Renault Kangoo occasions: dit zijn de mogelijkheden

Wanneer je in de markt bent voor een tweedehands Renault Kangoo heb je het voor het uitzoeken. Als bestelwagen (Express) is de Kangoo in normaal formaat gemaakt, maar ook als Compact en Maxi, welke respectievelijk kleiner en groter zijn. De Family-personenversie is eveneens gemaakt in een grotere maat, deze heet Grand Kangoo. De Renault Kangoo is geleverd met drie tot wel vijf deuren, waarvan de achterste schuifdeuren zijn. Aan de achterkant vind je ofwel een achterklep of twee individueel openslaande deuren.

Renault Kangoo occasions zijn te vinden met een relatief beperkt aantal viercilinder motoren, maar deze zijn in een groot aantal varianten geleverd. Het vermogen van de Kangoo ligt tussen de 60 en 115 pk. Een diesel is de populairste motorisering, maar er zijn ook een flink aantal benzinemotoren geleverd. De Renault Kangoo is vanaf 2011 ook verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijflijn, welke Z.E. heet naar Zero Emission. De Kangoo dient vooral als een functionele, toegankelijke auto en dus is deze voornamelijk geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. In geselecteerde uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Comfort en Privilège, is een automaat te vinden.

Een tweedehands Renault Kangoo kopen, dit moet je weten

Het aanbod aan tweedehands Renault Kangoo modellen is groot en divers, ook als het aankomt op leeftijden. Een vroege Renault Kangoo occasion vind je voor de laagste prijs: exemplaren uit de jaren 90 kun je kopen voor minder dan 1.000 euro. Dat betekent niet dat een nieuwere Renault Kangoo van de tweede generatie (2007-2021) veel duurder is. Integendeel, als je niet terugdeinst voor wat gebruikssporen en een hoge tellerstand, kun je al een heel degelijke tweedehands Renault Kangoo kopen voor ongeveer 3.000 euro. Het maakt hierbij niet uit of het om een bestelwagen (Express) gaat of een personenauto (Family).

Het mag duidelijk zijn dat Renault Kangoo occasions geen vermogen kosten, ook wanneer je de duurste exemplaren opzoekt. Voor een bedrag van 15.000 euro kun je nagenoeg iedere variant aanschaffen, ook de meest recente exemplaren. De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is de uitzondering. Instappen in een Z.E. kan vanaf ongeveer 7.500 euro en nieuwe modellen behoren tot de duurste op de markt. Het is de investering waard, want dankzij fiscale voordelen en een fractie van de brandstofkosten verdien je over tijd je geld wel terug.

Meer Renault Kangoo modellen

Bekijk ook Renault Kangoo occasions of meer informatie over de Renault Kangoo op AutoTrack en Renault Kangoo occasions op AutoWereld.