NL aanbod

EU aanbod

BMW I 4 Occasions

178 occasions gevonden

De BMW i4 is een volledig elektrische, vijfdeurs hatchbak van het merk uit Beieren. Uiterlijk  komt de i4 nagenoeg overeen met de BMW 4-serie Gran Coupé. Het voornaamste verschil tussen deze modellen zit onderhuids. Waar de 4-serie aangedreven wordt door een verbrandingsmotor, is de BMW i4 dus volledig elektrisch. Het model is sinds 2021 op de markt en heeft, zoals je van BMW’s grotere modellen mag verwachten, achterwielaandrijving. Je vindt het ruimste overzicht aan Nederlandse BMW i4 occasions hier.

Lees meer over BMW i4 onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 66 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Uitvoeringen BMW

Wie zoekt naar een BMW i4, kan kiezen uit drie uitvoeringen; de eDrive 35, de eDrive40 en de M50. De instapper is de eDrive35 met 272 pk. Een stapje hoger vinden we de eDrive40. Deze is wat krachtiger en levert 327 pk. Volgens BMW zelf heeft deze versie een actieradius van 590 kilometer, maar zoals altijd bij dit soort getallen, is de actieradius erg afhankelijk van je rijstijl en de buitentemperatuur. 

De M50 is krachtiger


Naast de eDrive40 kun je ook beschikken over de M50. Dit is een dikkere uitvoering van de BMW i4, omdat hij de zogenaamde M-behandeling heeft gehad. Elke BMW die M voor zijn serienummer heeft staan, is een snellere, sportiever uitgeruste variant. De M50 is hierop geen uitzondering. De elektromotor in dit model levert maar liefst  400 kW (544 pk). Dit maakt de M50 bijzonder rap; binnen vier tellen accelereert hij van nul naar honderd kilometer per uur. Dit vermogen betekent een actieradius die wat lager ligt dan bij de eDrive40, maar met 510 kilometer komt je nog altijd een heel eind van huis.

BMW i4 ook tweedehands degelijk


Net als zoveel autofabrikanten, is ook BMW op elektrisch gebied bezig om alle hoeken van de markt te voorzien van een geschikt model. De i4 staat boven de kleine BMW i3, die juist bedoeld is als kleine stadsauto, en onder de BMW iX, de grotere SUV van het Duitse merk. Wie een BMW i4 koopt, heeft een buitengewoon degelijke auto op de oprit. Deze auto heeft met name in het zakelijke segment veel enthousiaste kopers, net zoals de BMW 4-serie dat heeft. Zoals je mag verwachten van een dergelijk merk, is de i4 goed gebouwd en voorzien van flink wat opties, zodat het je als bestuurder aan weinig ontbreekt. Wie kiest voor de M50 krijgt een model dat vooral gericht is op sportief rijden, wat ook te merken is aan de styling. De auto bevat veel carbon om gewicht te besparen en sportieve kuipstoelen voor net even wat meer beleving.

Prijs BMW i4 hoger dan bij concurrentie


Nu de fabrikanten van middenklasse modellen de elektrische auto omarmd hebben, kan de BMW i4 rekenen op concurrentie uit alle hoeken. Modellen als de Tesla Model 3, KIA EV6 en Polestar 2 zijn slechts een kleine greep uit het assortiment dat de concurrentie heeft verzameld. Een blik op de prijslijsten van deze auto’s leert dat de BMW i4 qua prijs net even wat hoger zit dan de concurrentie, iets wat bij BMW wel vaker voorkomt. Goede bouwkwaliteit komt immers niet voor niets.

Bouwjaren