NL aanbod

EU aanbod

Toyota Verso S Occasions

138 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Toyota Verso S

Wil je een tweedehands midi-MPV kopen van het merk Toyota? Dan zijn er in principe twee modellen beschikbaar binnen de vloot van deze Japanse fabrikant. Op de eerste plaats is er de tweedehands Toyota Verso S en daarnaast is er ook de gebruikte Toyota Urban Cruiser. De Toyota Verso S is iets beter geschikt voor de gemiddelde lichaamsbouw van de Europeaan. Van deze uitvoering zijn er drie varianten te vinden in het tweedehands aanbod van GasPedaal.nl, namelijk een Dynamic, een Aspiration en een Comfort. Alle varianten zijn standaard goed uitgerust en lekker ruim ingericht.

Samenwerking met het merk Subaru

Als je eens kijkt bij de tweedehands Toyota Verso S en vervolgens een kijkje neemt bij de gebruikte Subaru Trezia, dan zie je duidelijke overeenkomsten. Dit is niet vreemd, want voor het ontwikkelen van de Toyota Verso S werd er een samenwerkingsverband aangegaan met het merk Subaru. De twee modellen zijn nagenoeg hetzelfde, maar er is wel een belangrijk verschil. De tweedehands Toyota Verso S is namelijk alleen met een benzinemotor te vinden, terwijl er onder de gebruikte Subaru Trezia modellen ook dieselmotoren te vinden zijn. Als je voorkeur uitgaat naar een diesel, dan zal je dus over moeten stappen naar de uitvoering van Subaru.

Veel bruikbare ruimte in de Toyota Verso S

Met het ontwerpen van de Toyota Verso S is er door de Japanners veel aandacht besteed aan het realiseren van ruimte, iets dat toch wel wat ontbreekt in de andere MPV in het assortiment, de tweedehands Toyota Urban Cruiser. Er is hard gewerkt om de auto compact te houden en aan de binnenkant toch veel bruikbare ruimte te realiseren. Dit is gelukt, want als je ingestapt bent merk je niet dat je in een relatief compacte auto zit. De 5-deurs Toyota heeft een sterke concurrentie van andere modellen die ook compact en toch ruim zijn. Hiervoor kan je kijken bij de tweedehands Opel Meriva, de gebruikte Kia Venga, de Hyundai ix20 occasions en de tweedehands Citroën C3 Picasso modellen.

Slechts één motor

De Toyota Verso S werd geproduceerd met maar één motor. Dit is een 4-cilinder benzinemotor, een 1.3 VVT-i. Deze levert een vermogen van 99 pk. Als je echt een diesel wilt hebben, dan ligt de tweedehands Subaru Trezia natuurlijk voor de hand. Deze uitvoering is wel ook voorzien van een dieselmotor, namelijk een 1.4 turbodiesel. Natuurlijk kan je ook deze occasions vinden via GasPedaal.nl.

Populaire zoekopdrachten