NL aanbod

EU aanbod

Toyota Urban Cruiser Occasions

35 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Toyota Urban Cruiser

De tweedehands Toyota Urban Cruiser is één van de twee mogelijkheden die je hebt als je een tweedehands MPV in het compacte segment van dit merk wil kopen. De andere optie is de gebruikte Toyota Verso S. Meer compacte MPV?s heeft Toyota nog niet op naam staan. De Toyota Urban Cruiser werd in het jaar 2009 gepresenteerd en heeft veel weg van een echte SUV. Er zijn veel stijlelementen van de terreinwagen in het design gebruikt om deze compacte MPV een stoerder uiterlijk te geven. Er zijn niet heel veel versies verschenen van dit model. Een tweedehands Toyota Urban Cruiser is standaard voorzien van een 1,3 liter benzinemotor met een vermogen van precies 100 pk. De gebruikte Toyota Urban Cruiser heeft een 132 Nm koppel.

Een vrij goed energielabel

In de meeste gevallen is het zo dat het energielabel minder aantrekkelijk wordt naar mate de auto groter wordt. Toyota laat met de Toyota Urban Cruiser zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. De tweedehands wagen is voorzien van energielabel B en dat is lang zo slecht nog niet. Op lange afstanden is het verbruik gemiddeld 1 op 18,2 en op korte afstanden ligt het brandstofverbruik gemiddeld op 1 op 13,3. De CO2-uitstoot is vastgesteld op 129 gram per kilometer. Je mag goede prestaties verwachten van een Toyota Urban Cruiser occasion. De maximale snelheid bedraagt 175 km/u en de MPV neemt 12,5 seconden de tijd om de snelheid van 100 km/u te bereiken vanuit stilstand.

Gemaakt voor Japanners

Duidelijk is wel dat er niet echt aandacht is besteed aan de lichaamsbouw van de gemiddelde Europeaan, maar dat er rekening is gehouden met het gemiddelde lijf van een Japanner. Het is namelijk zo dat de voorstoelen van de tweedehands Toyota Urban Cruiser bijna bizar smal zijn. De stoelen van de zeer smalle tweedehands Daihatsu Cuore van het oudere model zijn er breed bij en dat zegt alles. Mensen die wat zwaarder zijn zullen dat ook niet erg comfortabel zitten in de gebruikte Toyota Urban Cruiser.

Niet voor lange bestuurders

De breedte van de stoelen is minimaal, maar in principe is het goed om te kijken naar het geheel van de zit voor de bestuurder. Het stuur kan in hoogte worden versteld en ook de afstand kan worden aangepast. Deze aanpassingen zijn minimaal, waardoor iemand met een lengte boven de 180 centimeter al snel last krijgt van de knieën tegen het stuur. Dit is wel iets om rekening mee te houden als je interesse hebt in een tweedehands Toyota Urban Cruiser.