Trefwoord
Deuren
Postcode & Straal
Dagen op Gaspedaal.nl
Autobedrijf / Particulier
Opties
Kleuren
Garantie
NAP
Btw
gaspedaal app

Download nu onze app

Altijd en overal makkelijk en snel zoeken naar jouw nieuwe auto.

1.625 occasions gevonden
Mail alert instellen
Sorteer op:

Auto niet gevonden?


Toyota Auris occasion

De Toyota Auris volgde in 2007 de Toyota Corolla op. Het is een drie- en vijfdeurs hatchback uit de compacte middenklasse (het segment waarin ook de Volkswagen Golf opereert). Toyota introduceerde pas in 2013 op de tweede generatie Auris een stationwagen-variant met de naam Auris Touring Sports.
De Auris was er in eerste instantie uitsluitend met viercilinder benzine- en dieselmotoren. Met standaard ABS, ESP en een hele reeks airbags scoort dit model onder meer goed op veiligheid. De botsproeven van EuroNCAP leverden dan ook de maximale score van vijf sterren op. In tests komt de wat grote middenconsole voor langere bestuurders als nadeel naar voren.

Auris Hybrid
Drie jaar na zijn introductie kwam, tegelijkertijd met de Toyota Auris facelift, de Auris Hybrid op de markt. Bij dit hybridemodel wordt, net als bij de Toyota Prius, de benzinemotor geassisteerd door een elektromotor om het brandstofverbruik te verlagen.
Met de introductie van de tweede generatie Toyota Auris in 2012, haalde Toyota de driedeurs hatchback uit het programma. Alle versies van de tweede Auris hebben af-fabriek een handgeschakelde zesversnellingsbak op de Auris Hybrid na. Die is standaard voorzien van een CVT-automaat.

Toyota Auris tweedehands

Op Gaspedaal vind je een ruim aanbod Toyota Auris occasions. Prijzen starten vanaf zo'n 5.000 euro. Als je een tweedehands auto in de klasse van de Toyota Auris zoekt, kun je ook enkele van zijn concurrenten overwegen, zoals de Ford Focus, de Opel Astra, de Peugeot 308 en de Renault Mégane.

Let op! Dit is de testomgeving van GasPedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.