NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Toyota Avensis Occasions

282 occasions gevonden

De eerste Toyota Avensis modellen werden in 1997 op de markt gebracht en diende daarmee als opvolger van de Toyota Carina. Sinds 2018 wordt de Avensis niet meer gemaakt, hiervoor is de Toyota Camry in de plaats gekomen. Desondanks worden er nog enorm veel Toyota Avensis occasions aangeboden. Dat is niet voor niets: Toyota staat bekend om zijn jarenlange betrouwbaarheid. De Avensis is een echte gezinsauto, van middelgroot tot groot formaat, en heeft daarbij ook nog ruime inhoud voor bagage.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 20 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De gebruikte Toyota Avensis: al decennialang een vaste waarde

Je koopt deze auto als vierdeurs sedan of als vijfdeurs station. Eerdere generaties van een tweedehands Toyota Avensis zijn ook als liftback verkrijgbaar. Hierbij heb je een grotere achterklep die je inclusief achterruit opent, vrij uniek nog en alleen van de generaties 1997 en 2003 verkrijgbaar.

Toyota Avensis kopen: meerdere generaties

Van de Toyota Avensis modellen zijn in de loop der jaren drie generaties uitgebracht, namelijk in 1997, 2003 en 2008. De derde generatie Avensis heeft in 2012 en 2015 nog een facelift gehad. De eerste generatie Toyota Avensis koop je met een 1.6, 1.8 of 2.0 benzinemotor, of een 2.0 (turbo)dieselmotor. De tweede generatie biedt dezelfde motoren, en later komen daar nog de 2.4 benzine met 120 kW/163 pk en 2.2 diesel met 110 kW/150 pk en 130 kW/177 pk als keuzemogelijkheden bij. Eerst heet de vijfdeurs station de Avensis Wagon, en per 2015 heeft ook die naam een facelift gekregen en wordt het model de Avensis Touring Sports genoemd. Opvallend aan een tweedehands Toyota Avensis uit de laatste generatie is het uitgebreide pakket veiligheidsvoorzieningen die vrijwel allemaal standaard zijn. Denk aan pre-crashsysteem, waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook, automatisch grootlicht en verkeersbordenherkenning.

Waar let je op als je Toyota Avensis occasions vergelijkt?

Ga je een Toyota Avensis kopen? De algehele staat, bouwjaar en kilometerstand bepalen de Toyota Avensis prijs. Daarnaast bepaal je of je voor een vier- of vijfdeurs model gaat, en dan of je een Toyota Avensis occasion diesel of benzine zoekt. Heb je je wensen bepaald, dan is het tijd om alle occasions met elkaar te gaan vergelijken.

Op GasPedaal.nl hebben we het ruimste aanbod van alle Toyota Avensis occasions voor je klaargezet. Hierdoor kun je makkelijk in een overzicht het complete aanbod van de Avensis bekijken. Neem meteen ook een kijkje bij het overige aanbod van Toyota, zoals de Toyota Avensis Verso als grote broer. Op deze manier vind je snel en eenvoudig die auto die aan al je wensen voldoet.

Meer Toyota Avensis modellen

Bekijk ook Toyota Avensis occasions of meer informatie over de Toyota Avensis op AutoTrack en Toyota Avensis occasions op AutoWereld.