NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Toyota C HR Occasions

1.322 occasions gevonden

Als je een crossover wilt kopen met zeer scherp rijgedrag, dan hoef je niet veel verder te zoeken dan de Toyota C-HR. Deze flitsende Japanner trekt dan vooral de aandacht met een kenmerkend en futuristisch design, maar zijn ware kracht vind je onderhuids. Dit is te danken aan het nieuwe TNGA-platform waarop Toyota's sinds 2015 op worden gebouwd. Het is de missie van Toyota om auto's te maken met een uitmuntende bouwkwaliteit, maar ook een zeer goede wegligging. De Toyota C-HR is geen uitzondering op de regel. Ook al is de C-HR (Compact High Rider) een relatief hoogpotige crossover, hij scheert moeiteloos door de bochten. De Toyota C-HR deed zelfs mee aan de 24 uur van de Nürburgring (en haalde de finish) om de wegligging van de auto op de proef te stellen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.563 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Toyota C-HR: een crossover met voorbeeldig rijgedrag

Ondanks de markante vormen van de Toyota C-HR is het een verrassend ruime auto. Dankzij de inrichting van het interieur kun je er vijf personen in kwijt. De kofferruimte biedt met 377 liter voldoende ruimte voor bagage, met de achterbank neer wordt dit opgehoogd tot 1.160 liter. Als je echt veel kofferruimte verlangt van een crossover, dan moet je de Seat Ateca hebben. Andere alternatieven voor de C-HR zijn de vernieuwde Ford Puma en de Peugeot 3008.

De prijs van een Toyota C-HR

De Toyota C-HR is verkocht met een benzinemotor en als hybride, en het is in die laatste uitvoering dat de crossover een kaskraker werd voor de Japanse autofabrikant. Als hybride is de Toyota C-HR niet alleen een erg aantrekkelijke auto vanwege zijn scherpe prijs en goede uitrusting, maar ook zijn fijne rijgedrag en voorbeeldige betrouwbaarheid. Er zijn twee motoriseringen waaruit gekozen kan worden bij de hybride C-HR: de 1.8 Hybrid heeft 122 pk, terwijl de sterkere 2.0 Hybrid over 184 pk beschikt. De hybride modellen van de C-HR zijn er alleen met een CVT-automaat en hebben enkel voorwielaandrijving. Tweedehands is een hybride Toyota C-HR al te vinden voor minder dan 15.000 euro.

De Toyota C-HR is er ook met alleen een benzinemotor. Het gaat dan om een 1.2 liter turbomotor die 116 pk levert. Dit was tevens de eerste versie van de C-HR die vanaf de introductie in 2016 verkrijgbaar was. De conventionele Toyota C-HR was beslist minder populair dan zijn latere hybride broer, maar er zijn tweedehands desondanks een flink aantal exemplaren te vinden voor minder dan 20.000 euro. De Toyota C-HR met benzinemotor is in tegenstelling tot de hybride uitvoeringen wel geleverd met vierwielaandrijving (AWD) en een handmatige versnellingsbak.

Een Toyota C-HR occasion kopen

Wanneer je overweegt een Toyota C-HR occasion overweegt te kopen heb je een groot aanbod om uit te kiezen. De prijs van een tweedehands Toyota C-HR begint zo rond de 15.000 euro, maar kan afhankelijk van de uitvoering die je wil hebben aardig oplopen tot boven de 40.000 euro. In het duurste geval heb je te maken met de fraaiste en best uitgeruste modellen, zoals de 2.0 Hybrid met het smakelijke GR Sport-pakket. Hoe duurder, hoe jonger de auto en hoe lager ook de tellerstanden. Vrees echter niet om een tweedehands Toyota C-HR met veel kilometers op de teller te kopen. Dankzij de goede bouwkwaliteit van Toyota is de betrouwbaarheid van de crossover op orde.

De bouwkwaliteit beperkt zich overigens niet tot de techniek, want ook het interieur van de Toyota C-HR ziet er gelikt uit. De C-HR is voorzien van fijne materialen en ferme kunststoffen, waardoor deze van binnen aanvoelt als een premiumauto.

Meer Toyota C-HR modellen

Bekijk ook Toyota C-HR occasions of meer informatie over de Toyota C-HR op AutoTrack en Toyota C-HR occasions op AutoWereld.