Toyota C-HR Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1426 resultaten

Tweedehands Toyota C-HR

Over comfort valt bij Toyota over het algemeen niet te klagen. Ook bij de kleinere en goedkopere modellen, zoals de Toyota Aygo en Toyota Yaris zit het qua prijs/kwaliteit wel snor. Dit geldt zeker ook voor de Toyota C-HR. Een hatchback met het comfort van een luxe SUV. Het pittige, sportieve karakter en het feit dat deze Japanner ook als ultrazuinige hybride te koop is, maakt de aanschaf van een occasion Toyota C-HR extra interessant. Via Gaspedaal.nl krijg je snel en eenvoudig inzicht in wat er te koop is.

Bij de presentatie van de Toyota C-HR in 2015 werd het direct duidelijk. Deze wat wild ogende C-HR is binnen de kaders van het Japanse merk echt een vreemde eend in de bijt. Anders is in dit geval echter zeker niet slechter. Gezien de verkoopcijfers in Europa is deze onderscheidende SUV/cross-over een schot in de roos. Welk type je ook kiest, je rijdt pittig, soepel, comfortabel en veilig. Wat verder opvalt is het hoge afwerkingsniveau van het interieur. Er is gebruik gemaakt van veel trendy kleuren en zachte materialen. Dit maakt de auto even chic als modieus. Trek in de showroom het portier van elke willekeurige occasion Toyota C-HR open, neem plaats achter het stuur en ervaar dat dat snel heel gerieflijk en vertrouwd aanvoelt.

Toyota C-HR

Naast de range aan pittige en relatief zuinige (turbo)benzinemotoren is de Toyota C-HR uiteraard ook als hybride te koop. Je merkt aan alles dat Prius als pionier op het gebied van semi-elektrisch rijden het Japanse automerk een voorsprong geeft. De hybridetechnologie is door de jaren heen steeds verder verfijnd. Daar doe je als koper van een occasion Toyota C-HR hybride nu je voordeel mee. Een leuk extraatje dat overschakelen nog soepeler en rustiger maakt is de Intelligent Manual Transmissionknop. Als deze functie wordt ingeschakeld dan synchroniseert de auto het toerental van de motor zelf bij het op- en terugschakelen. Het zijn juist dit soort technische snufjes die het extra aantrekkelijk maken om een occasion Toyota C-HR hybride of benzine te kopen. Voor autorijders die liever helemaal niet zelf willen schakelen is er uiteraard ook een Toyota C-HR automaat.

Occasion Toyota C-HR geeft je de ruimte

Een bijzondere stroomlijning, een grote diversiteit aan motortypes en een indrukwekkende interieur. Je aandacht wordt bij het kopen van een occasion Toyota C-HR snel afgeleid van andere belangrijke voordelen. Je koopt zo’n SUV toch immers ook vanwege de ruimte voor inzittenden en de nodige bagage. Het zitcomfort en de beenruimte is zowel voor- als achterin dik in orde. Ook als de rugleuning van de achterbank niet geheel of gedeeltelijk wordt neergeklapt, is er voldoende bagageruimte. Als je op Gaspedaal.nl de vele puntgave occasion Toyota C-HR voorbij ziet komen, zou je er haast zonde van maken om zo’n sportieve en tiptop afgewerkte auto als soort van bestelwagen te gebruiken. Maar ook dat kan dus met deze soepele alleskunner. Kortom, alle reden om een proefrit niet langer uit te stellen!

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.