Suzuki Kizashi Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
27 resultaten

Tweedehands Suzuki Kizashi

De tweedehands Suzuki Kizashi is niet heel bekend in Nederland, maar het model is zeker de moeite waard om eens nader te bekijken. De gebruikte Suzuki Kizashi is in slechts één uitvoering te vinden op de markt en dit is de Suzuki Kizashi 2.4 Sport. Dit is een 4-deurs sedan met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Aan de uitstraling van de tweedehands Suzuki Kizashi kan je duidelijk zien dat het gaat om een auto van Suzuki. Deze fabrikant bezit de kunst om op ieder model een stempel te zetten die direct naar het merk te herleiden is, hoe verschillend de modellen ook van elkaar kunnen zijn. Zo zijn veel mensen van mening dat de voorkant van de tweedehands Suzuki Kizashi wel wat overeenkomt met het front van de tweedehands Suzuki Baleno.

Een hoog rijcomfort

Zoals we van de Japanse fabrikant wel gewend zijn levert de gebruikte Suzuki Kizashi een hoog rijcomfort. Het interieur is niet heel uniek of bijzonder te noemen, en er zijn zelfs elementen in het interieur te vinden die echt ‘goedkoop’ tonen, maar dit neemt niet weg dat de auto zich heel gemakkelijk laat bedienen. De klokjes in de auto hadden wel wat meer aandacht mogen krijgen, want deze zijn vrij lastig af te lezen. De tweedehands Suzuki Kizashi rijdt stevig en met het draaien van het stuur voelt het aan alsof je spierballen aan het kweken bent. De auto is wel voorzien van stuurbekrachtiging, maar het sturen is nog altijd aan de zware kant. De auto stuurt wel heel nauwkeurig en direct.

Een nieuweling in het D-segment

Suzuki is een merk dat vooral bekend staat om het op de markt brengen van kleinere auto’s. Denk aan onder meer de tweedehands Suzuki Swift en de gebruikte Suzuki Alto, waarvan meerdere generaties zijn verschenen. De tweedehands Suzuki Baleno is al wat groter, maar toch spreken we eigenlijk altijd wel over een compacte auto als we het over een Suzuki hebben. De gebruikte Suzuki Kizashi valt binnen het D-segment. De auto biedt relatief veel ruimte en doet langwerpig aan. Een goede gezinsauto met meer dan voldoende ruimte om ook daadwerkelijk met de auto op vakantie te gaan.

Minder ruimte dan in de gemiddelde sedan

Voor een Suzuki biedt de tweedehands Suzuki Kizashi vrij veel ruimte, maar we hebben het nu wel over een auto die officieel valt in het D-segment van de typische sedan. Wanneer je er op die manier naar kijkt, dan kom je toch tot de conclusie dat de gebruikte Suzuki Kizashi minder ruimte heeft dan de gemiddelde variant.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.