Suzuki Alto Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1152 resultaten

Tweedehands Suzuki Alto

Suzuki’s supermini Alto bestaat al sinds 1979. Hij was in den beginne leverbaar als drie- en vijfdeurs hatchback en was een van de eerste auto’s in zijn klasse die leverbaar was met automaat. De tweede generatie Alto 1985 - 1994) had net als zijn voorganger een 800cc-driecilindermotor, opnieuw in combinatie met een automatische versnellingsbak. De derde generatie (tot 2002) was uitsluitend leverbaar met een 1,0-liter viercilinder. Voor de komst van de vierde generatie Alto (tot 2006) werd de motorinhoud vergroot tot 1,1-liter. In 2008 werd de vijfde generatie geïntroduceerd, die technisch identiek is aan de Nissan Pixo. De Alto is er nu uitsluitend met vijf deuren en een driecilinder 1,0-liter benzinemotor met 68 pk en optioneel een viertraps automaat. Het ukkie is altijd een topper in de verkooplijsten geweest en is meermalen door de Consumentenbond uitgeroepen als goedkoopste auto ten aanzien van de gebruikskosten.

Suzuki Alto

De Alto is een perfecte auto voor wie simpel, betrouwbaar vervoer van A naar B zoekt tegen de laagst mogelijke prijs. De Alto, ongeacht van welke generatie, is een zeer populaire occasion en was lange tijd relatief hoog geprijsd. De populariteit van de jongste generatie heeft de tweedehands prijzen echter wat doen zakken doordat er veel oudere modellen zijn ingeruild voor de nieuwkomer. De Alto staat bekend als een zuinige, praktische en enorm betrouwbare auto; voor exemplaren met hoge kilometerstanden hoef je niet weg te lopen. Ver lopen hoeft sowieso niet: er is altijd wel een scherp geprijsde tweedehands Alto in de buurt.
In de felbevochten klasse waarin de Alto meevecht zijn er concurrenten te over. Denk aan de Hyundai i10, Toyota Aygo, Ford Ka en.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.