NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Suzuki Celerio Occasions

174 occasions gevonden

De Suzuki Celerio verschijnt in 2015 op de markt als opvolger van de Suzuki Alto en Splash. De kleine vijfdeurs hatchback wordt in India geproduceerd, maar de Europese versie krijgt meer veiligheidssystemen, waaronder ESP, bandenspanningscontrole en, afhankelijk van de versie, maximaal zes airbags. De Celerio is alleen leverbaar met een 68 pk 1.0-liter driecilinder benzinemotor. Wel kun je kiezen tussen een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een gerobotiseerde bak met hetzelfde aantal verzetten. In 2020 wordt de Celerio opgevolgd door de Suzuki Ignis.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 2 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een Suzuki Celerio tweedehands kopen

De Suzuki Celerio kwam in 2014 op de markt en werd tot halverwege 2021 geproduceerd. Het is een compacte auto die heel zuinig rijdt en ook heel goed scoorde in de NCAP veiligheidstest van 2014. Dankzij deze kwaliteiten zijn Suzuki Celerio occasions gewilde auto's. De Suzuki Celerio kwam op de markt als opvolger van de Alto en is in vergelijking daarmee een stukje ruimer, comfortabeler en luxer. Ga je een Suzuki Celerio kopen? Dan is het goed om te weten dat er met gemak vier personen met een gemiddeld postuur in passen. Zowel voor- als achterin is er dan ook voldoende beenruimte.

Als opvolger van de Suzuki Celerio wordt de Ignis gepresenteerd. Of dat net zo'n succes wordt, moeten we afwachten, omdat de Suzuki Celerio tweedehands nog steeds zeer gewild is. Een potentiële koper van een tweedehands Suzuki Celerio vindt het fijn dat deze auto weinig opvallende elementen bevat en vooral heel praktisch en basic is uitgevoerd. Vooral door deze belangrijke eigenschappen blijven Suzuki Celerio modellen betaalbaar.

Suzuki Celerio modellen

Van de Suzuki Celerio zijn 11 verschillende modellen op de markt, van de voordelige Suzuki Celerio 1.0 Economy tot de wat luxer uitgevoerde Suzuki Celerio 1.0 Rhino. Deze 11 modellen zijn allemaal uitgevoerd als hatchback, hebben een vermogen van 68 pk, rijden op benzine en zijn voorzien van voorwielaandrijving. Als je op zoek gaat naar Suzuki Celerio occasions, dan is het goed om te weten welke extra opties je belangrijk vindt. Ga je voor handgeschakeld of een automaat? Wil je een occasion Suzuki Celerio met airco, een ingebouwd navigatiesysteem of parkeersensoren?

Suzuki Celerio occasions zijn populaire Japanse auto's die heel zuinig rijden. Het Algemeen Dagblad zette deze auto in 2019 in de top 10 van zuinigste auto's. Het energielabel van deze Suzuki Celerio occasions mag er dan ook zijn: gemiddeld een B, en dat is 10% tot 20% zuiniger dan een vergelijkbare auto van een ander merk. Ook de onderhoudskosten vallen erg mee. Gebruikers van de Suzuki Celerio zijn vol lof over de combinatie van ruimte, brandstofverbruik, onderhoud en veiligheid. Besluit jij om een tweedehands Suzuki Celerio aan te schaffen en ontwikkel je jezelf als echte Suzuki fan? Dan is het leuk om te weten dat liefhebbers van dit merk zich hebben verenigd en zichzelf Suzuki Maniacs noemen. Op het forum met dezelfde naam wisselen ze handige weetjes en tips uit. Dat maakt een Suzuki Celerio kopen extra leuk.

Meer Suzuki Celerio modellen

Bekijk ook Suzuki Celerio occasions of meer informatie over de Suzuki Celerio op AutoTrack en Suzuki Celerio occasions op AutoWereld.

Populaire zoekopdrachten