Suzuki Celerio Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
382 resultaten

Tweedehands Suzuki Celerio

Met de Suzuki Celerio zette het Japanse merk in december 2014 weer een compact model op de markt. Suzuki staat toch vooral bekend om de goede auto’s in het kleinere segment. Daarnaast staan de voertuigen van dit merk ook wel bekend als de voertuigen die gewoonweg niet kapot kunnen. Dit is zeker te zien in het aanbod tweedehands auto’s van dit merk. Als je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar oudere modellen van Suzuki, dan zie je hier nog eindeloos veel tweedehands Suzuki Swift modellen voorbij komen uit de jaren tachtig, met een nieuwe APK. Dit bewijst toch veel als het gaat om de kwaliteit die het Japanse merk levert.

Een uitstekende stadsauto

Natuurlijk gaat Suzuki graag met de tijd mee en dit laat het merk zien met de Suzuki Celerio. De compacte auto heeft geen bijzonder opvallend uiterlijk, maar is wel comfortabel, zuinig en ruim. Hiermee voldoet een tweedehands Suzuki Celerio aan alle belangrijke eisen die op dit moment worden gesteld aan een auto. De gebruikte Suzuki Celerio behoort dan ook tot de meest aantrekkelijke stadsauto’s van dit moment. De tweedehands Kia Picanto is, na het ondergaan van een metamorfose, ongeveer even populair op de tweedehands markt en wordt dan ook gezien als een sterke concurrent.

Overige concurrenten op de markt

De tweedehands Kia Picanto mag dan worden gezien als een concurrerend model van de gebruikte Suzuki Celerio, maar deze behoort zeker niet tot de top 3 concurrenten van het model. Wanneer we kijken naar de drie belangrijkste concurrenten op de markt, dan zien we namelijk de tweedehands Volkswagen Up!, de gebruikte Fiat Panda en de Hyundai i10 occasions. De Fiat Panda wordt ook al ontzettend lang gemaakt, namelijk sinds 1980. De populariteit van dit model zwakte wat af, maar deze is weer helemaal up to date sinds de komst van de tweede generatie in 2003.

Slechts één motorvariant

Vanuit de fabriek zijn er meerdere motoren gebruikt die te vinden zijn in de tweedehands Suzuki Celerio modellen, maar deze modellen hebben lang niet allemaal ook de Nederlandse markt bereikt. Sterker nog, op de Nederlandse markt is er maar één motorvariant te vinden, namelijk een 1,0l 3-cilinder benzinemotor. Deze levert een vermogen van 68 pk. Het interieur van de tweedehands Suzuki Celerio is comfortabel en ruim. Je hebt dan ook niet het idee dat je in een relatief compact model zit. Een ander fijn voordeel is wel dat de bestuurdersstoel in een handomdraai in hoogte versteld kan worden.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.