Seat Mii Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
825 resultaten

Tweedehands Seat Mii

De tweedehands Seat Mii is bijzonder in trek en dit heeft natuurlijk alles te maken met het fijne formaat en de uitstekende technieken die erin te vinden zijn. Zo was de Seat Mii de allereerste met een automatisch remsysteem in zijn klasse. Ook de tweedehands Skoda Citigo en de gebruikte Volkswagen Up! kwamen tegelijk ook met dit systeem op de markt. Deze drie voertuigen worden dan ook gezien als innovatieve modellen uit de klasse. De Seat Mii is natuurlijk ook uniek als het om de naam gaat. Eerdere modellen van het merk werden vernoemd naar plaatsen in Spanje. Denk aan de tweedehands Seat Arosa, de gebruikte Seat Ibiza en de Seat Leon occasions. De Seat Mii is er ook als Ecomotive.

Een voertuig uit het A-segment

De tweedehands Seat Mii heeft een lekker klein formaat en dit kleinere formaat auto was op het moment van verschijnen op de markt, in 2011, erg in trek. Nog altijd doen deze kleinere wagens het erg goed. De Seat Mii valt in het kleinste A-segment van de fabrikant en is een hatchback. Door het kleine formaat kent de tweedehands Seat Mii veel concurrenten op de markt, waaronder ook de welbekende drie-eenheid die wordt gevormd door de tweedehands Toyota Aygo, de gebruikte Peugeot 107 en de Citroën C1 occasions. Daarnaast maakt de Seat Mii het diverse andere kleine auto’s op de markt vrij lastig, zoals onder meer ook de tweedehands Renault Twingo en de gebruikte Kia Picanto.

Het kenmerkende design van Seat

Officieel is de Seat Mii een product van het Duitse Volkswagen. Het Volkswagen concern wilde met de Seat Mii, de Skoda Citigo en de Volkswagen Up! een drie-eenheid vormen om op de markt de strijd aan te gaan met die andere drie-eenheid. Toch heeft Volkswagen er weg voor gekozen om de Seat Mii te voorzien van de echte Seat uitstraling. Klein, maar toch lekker sportief.

Veel verschillende Seat Mii occasions

Onder de tweedehands Seat Mii modellen die je via GasPedaal.nl kunt vinden zijn verschillende soorten te vinden. Zo kennen we de Seat Mii Chill Out, de Seat Mii Style Chic, de Seat Mii Reference, de Seat Mii Style, de Seat Mii Entry en de Seat Mii Style Sport. Meer dan voldoende te kiezen als het gaat om de uitvoeringen onder de tweedehands Seat Mii modellen. Er werden twee verschillende 1,0l benzinemotoren gebruikt tijdens de productie van deze Seat. Je kunt kiezen voor een tweedehands Seat Mii met een vermogen van 60 pk of met een vermogen van 75 pk. Daarnaast kan je nog kiezen uit een 3-deurs of een 5-deurs uitvoering.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.