NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Seat Arona Occasions

891 occasions gevonden

In 2017 komen de eerste SEAT Arona modellen op de markt. Dit model is een mooie compacte SUV die je binnen de modellen van SEAT het meest aan de Seat Ateca doet denken. Directe concurrentie vind je in auto's zoals de Renault Captur, de Skoda Kamiq en de Opel Crossland X. Ga je een SEAT Arona kopen? Dan kies je voor een compacte SUV die van binnen bijzonder ruim is: de wagen biedt ruimte voor vijf personen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 3.241 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een SEAT Arona tweedehands in verschillende uitvoeringen

De zijramen van deze vijfdeurs auto zijn bijzonder groot, waardoor je gevoelsmatig nog meer ruimte en zeker ook veel overzicht hebt. Het design van de Arona is stoer en stijlvol, waarbij je niet alleen keuze hebt uit verschillende kleuren, want er zijn ook modellen waarbij het dak een andere kleur heeft dan de rest van de auto.

Een tweedehands SEAT Arona laat je kiezen uit maar liefst vijf verschillende motoren, waarvan vier benzinemotoren en één dieselmotor. De dieselmotor is een 1.6 liter motor met 95 pk. Drie van de vier benzinemotoren zijn een 1.0 liter motor met twee motoren met een vermogen van 115 pk en een motor met 95 pk. De 115 pk motoren zijn voorzien van een zestraps manuele versnelling en een zeventraps automatische DSG. De benzinemotor is een 1.5 liter motor met 150 pk. Je kiest verder uit zeven verschillende SEAT Arona modellen. Hiervan is de Reference de goedkoopste en de FR Launch Edition de meest uitgebreide en tevens duurste uitvoering.

De prijs van een SEAT Arona online vergelijken

Wil je een gebruikte SEAT Arona kopen? Dan wil je natuurlijk goed weten waar je aan begint. Daarom bedenk je eerst wat je extra in een tweedehands SEAT Arona zoekt. Wil je bijvoorbeeld een SEAT Arona occasion diesel aanschaffen om voordeliger lange afstanden te rijden, of is een benzineauto meer geschikt? Daarnaast wil je ook eerst vaststellen wat je aan een andere auto uit kunt en wilt geven. Het aanbod van SEAT Arona occasions is bijzonder ruim en het kan dan ook even duren voor je de auto gevonden hebt die aan al je wensen voldoet. Gelukkig heeft Gaspedaal de voorbereiding al voor je gedaan.

Wil je een SEAT Arona kopen? Op GasPedaal.nl vind je niet alleen het grootste aanbod van SEAT Arona occasions. We hebben alle occasions van Nederland voor je op een rij gezet. Je hebt zo sneller een vergelijking gemaakt en de auto van je dromen gevonden. Bekijk ook zeker de andere modellen van Seat.

Populaire zoekopdrachten