Seat Arona Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
874 resultaten

Tweedehands Seat Arona

Zoek je een even compacte als robuuste SUV dan is de aanschaf van een occasion Seat Arona een absolute aanrader. Hij doorstaat glansrijk de stevige concurrentie van onder meer de Opel Crolssland X en Mazda CX-3. In bepaalde opzichten heeft de Arona iets weg van de al even succesvolle Seat Ateca. Hij komt ook van dezelfde tekentafel. Om vooral het meer jeugdige publiek extra aan te spreken is het dak in afwijkende kleuren zwart, grijs of oranje te spuiten. Hierdoor koop je met een occasion Seat Arona echt een auto die anders dan anderen is.

Maak je een proefrit in een occasion Seat Arona, dan is één van de dingen die gelijk opvallen de enorme ruimte, zowel voor- als achterin. Dat ruimtelijke gevoel wordt nog eens extra versterkt door de grote zijramen. Rijden in deze ruim bemeten, maar toch compacte en wendbare SUV, geeft je een gevoel van vrijheid. De Arona voldoet aan werkelijk alle eisen die je aan een comfortabele en veilige gezinsauto kunt stellen. Zeker de wat zwaardere uitvoeringen zijn ook ideaal voor het trekken van een zwaardere aanhanger of caravan. Achterin de auto is plaats voor maar liefst 400kg bagage. Fijne bijkomstigheid is dat de Seat Arona ook op hogere toeren, zowel handgeschakeld als automaat, opvallend weinig lawaai maakt. Je kunt dus in alle rust genieten van puur rijdplezier in je occasion Seat Arona.

Seat Arona

De aankoop van deze Spaanse furie wordt nog eens extra aantrekkelijk als je ziet dat de occasion Seat Arona ook in de basisuitvoering (Reference) heel luxe is uitgerust. Standaard zijn bijvoorbeeld elektrische verstelbare buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een noodstopsysteem. Daarboven komt de nog iets luxere Arona Style en Style Business Intens. Als je GasPedaal.nl op deze zoektermen afstruint, kom je vast de occasion Seat Arona tegen die jouw hart sneller doet kloppen. Seat is in dat opzicht te vergelijken met je favoriete kledingmerk. Past altijd perfect en de diverse bijzondere accenten maken het plaatje compleet.

Ook occasion Seat Arona verschiet van kleur

Bij een stoere, krachtige en sportieve auto als de Seat Arona denk je op de eerste plaats niet aan schoon en zuinig in gebruik. Maar net zoals alle automerken zal ook Seat van kleur moeten verschieten. De kleur groen welteverstaan. De Seat Leon en Ateca zijn nu al te koop als plug-in hybride en het is slechts een kwestie van tijd of je komt ook de occasion Seat Arona met een stekker bij de oplaadpunten in heel Nederland tegen. Ook al probeert de overheid het elektrisch rijden geforceerd heilig te verklaren, tot nader orde is de aankoop van een oude vertrouwde tweedehands auto op diesel of benzine nog steeds een prima optie. Als alle automerken er echt helemaal klaar voor zijn dan is Gaspedaal.nl dé plaats waar je het grootste en meest complete aanbod elektrische of hybride occasions kunt vinden. Wij volgen de groene revolutie in autoland natuurlijk op de voet.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.