NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Peugeot 107 Occasions

872 occasions gevonden

De Peugeot 107 is een kleine stadsauto die in Nederland ontzettend populair was dankzij een zeer scherpe aanschafprijs. Dat was geen toeval: de 107 is namelijk een product van een samenwerking tussen Peugeot, Citroën en Toyota om een betaalbare, betrouwbare hatchback te ontwikkelen. Voor Citroën kwam daar de uit, Toyota maakte de . Het drietal deelt zijn techniek, maar de auto's zijn stuk voor stuk ondergedompeld in een eigen saus. De Peugeot 107 staat bekend als een van de veiligste auto's in zijn klasse en heeft een goede wegligging. Je kan zelfs een lekker potje sturen met de 107 dankzij het goede, hoewel ietwat stugge onderstel.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Peugeot 107 maakt je leven makkelijker

De Peugeot 107 is gebouwd van 2005 tot en met 2014, waarna het model wordt vervangen door de Peugeot 108. In die tijd heeft de 107 tweemaal een facelift ondergaan, namelijk in 2009 en later in 2012. Hierbij is het uiterlijk van de compacte Peugeot wat bijgewerkt met o.a. chromen stukken en nieuwe verlichting. De Peugeot 107 is geleverd als drie- en vijfdeurs hatchback, maar biedt in beide configuraties plaats aan evenveel personen: vier stuks. De binnenruimte van de 107 is vergeleken met concurrerende modellen als de Fiat Panda en Hyundai i10 in orde, maar de kofferruimte is wat aan de kleine kant.Een Peugeot 107 occasion kopen: dit moet je weten

Wanneer je rond gaat zoeken om een Peugeot 107 occasion te kopen, zal je merken dat de keuze beperkt is. Niet in aanbod, maar in varianten. De Peugeot 107 is gedurende zijn tienjarige bestaan namelijk maar geleverd met één motor: een 1.0 liter benzinemotor met 68 pk. Het is een bekend motorblok, die ook in de C1 en Aygo ligt. De motor is ontwikkeld door Toyota en is mede dankzij de kundigheid van het Japanse automerk erg betrouwbaar. Het verbruik van de Peugeot 107 is relatief laag, waardoor je brandstofkosten aangenaam zullen blijven. Heel geschikt voor de snelweg is de 107 vanwege zijn kleine motor niet. De Peugeot 107 werd standaard geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak, maar was er optioneel ook met een automaat (geautomatiseerde handbak).De Peugeot 107 is in een aantal uitvoeringen geleverd om enig onderscheid te bieden. Wil je een tweedehands Peugeot 107 kopen, dan doe je er goed aan een wat duurder model te kopen. Standaard had de 107 bijvoorbeeld geen centrale deurvergrendeling of elektrisch bedienbare ramen. Luxere uitvoeringen zoals de XS, Accent of Active bieden dergelijke voorzieningen wel. Ook zijn duurdere modellen voorzien van bijvoorbeeld airconditioning en een toerenteller. Bovendien zijn deze uitvoeringen uitgerust met meer airbags, wat nooit kwaad kan.

Hoeveel kost een tweedehands Peugeot 107?

Aangezien er maar beperkte keuzemogelijkheden zijn als je een tweedehands Peugeot 107 wilt kopen, liggen de prijzen relatief dicht bij elkaar. Een vroege Peugeot 107 met een hoge tellerstand als instapmodel kun je al voor minder dan 1.000 euro oppikken, maar voor een prijs van 3.000 euro heb je al een beter aanbod. In dat geval vind je gefacelifte exemplaren met een hoger uitrustingsniveau, waardoor je bijvoorbeeld ook airconditioning en centrale deurvergrendeling op je auto kunt krijgen.Voor een Peugeot 107 occasion zul je maximaal niet meer dan 8.000 euro hoeven te betalen. Het betreft dan de beste uitgeruste en nieuwste exemplaren met een lage tellerstand, die veelal de 100.000 kilometer niet overschrijdt. In de regel zijn vijfdeurs exemplaren van de Peugeot 107 ook meer aan de prijs dan driedeurs hatchbacks. Een Peugeot 107 occasion is vaak duurder met een automatische versnellingsbak, maar deze versie komt maar weinig voor.Meer Peugeot 107 modellen

Bekijk ook Peugeot 107 occasions of meer informatie over de Peugeot 107 op AutoTrack en Peugeot 107 occasions op AutoWereld.

Populaire zoekopdrachten