Skoda Citigo Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
816 resultaten

Tweedehands Skoda Citigo

De Skoda Citigo wordt vanaf 2012 bij ons verkocht. Het is een stadsauto die het merk samen met moederbedrijf Volkswagen heeft ontwikkeld. Dezelfde auto met een iets ander uiterlijk wordt eveneens geleverd als Volkswagen Up! en als Seat Mii.
Met een lengte van slechts 3,56 m is de Skoda Citigo een echte supermini, maar desondanks is het model leverbaar als drie- en als vijfdeurs hatchback. Skoda heeft het interieur voorzien van allerlei opbergmogelijkheden, waaronder bekerhouders aan de achterkant van de voorstoelen en op de middenconsole een handig opbergvak voor een smartphone. Ronduit geinig is de mogelijkheid om op het dashboard een foto neer te zetten.

ESP optioneel
Het kleine formaat heeft ook al geen invloed op de veiligheid van Skoda's kleinste. ABS is aan boord en het anti-slip-systeem ESP is optioneel wat in deze voertuigklasse beslist bijzonder is. Verder beschermt een serie airbags de inzittenden. Mede door deze goede uitrusting haalde de Citigo bij de botsproeven van EuroNCAP de maximale score van vijf sterren.

Driecilindermotor
Op technisch gebied staat er één driecilinder motor paraat die Skoda levert in twee vermogensvarianten (60 of 75 pk). De derde mogelijkheid betreft aardgas (68 pk). Een automaat is optioneel behalve op de Skoda Citigo 1.0 CNG (de versie op aardgas).

Skoda Citigo

Op GasPedaal.nl staat altijd een ruim en wisselend aanbod van Skoda Citigo occasions. Als je in het fel bevochten segment van de tweedehands stadsauto's op zoek bent, kun je niet om concurrenten van de Skoda Citigo heen. Dat zijn onder meer de Kia Picanto, de Peugeot 107, de Citroën C1, de Toyota Aygo en de Fiat Panda.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.