NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Seat Altea Occasions

158 occasions gevonden

De tweedehands Seat Altea is een auto van de Spaanse autofabrikant Seat en werd gemaakt tussen 2004 en 2015. De carrosserie van de Seat Altea houdt het midden tussen een MPV en een stationwagen. De Altea, gekenmerkt door een sportief uiterlijk, is in de standaarduitvoering 4,28 meter lang en biedt vijf zitplaatsen. Daarnaast biedt de Altea met 409 liter veel bagageruimte. Is dat nog onvoldoende, dan kun je ook nog naar een tweedehands Seat Altea XL zoeken.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Seat Altea: MPV met sportief uiterlijk

De Altea XL is 18,7 centimeter langer dan de standaard Seat Altea, waardoor je 635 liter bagageruimte tot je beschikking hebt. De Altea XL heeft echter niet meer zitplaatsen dan de standaard Altea, wat daarom ook geen invloed op de Seat Altea prijs heeft.

Seat Altea kopen: veel verschillende motoren onder de motorkap

Ga je op zoek naar occasions van de Seat Altea om een Seat Altea te kopen, dan kun je uitvoeringen met veel verschillende motorvarianten tegenkomen. Ten eerste zijn er de uitvoeringen met een benzinemotor, waarbij je de Seat Altea tweedehands kunt tegenkomen met een 1,2-, 1,4-, 1,6- of 2,0-liter motor. De vermogens van deze benzinemotoren variëren van 86 pk tot 211 pk. Wil je met een aanhanger kunnen rijden, weet dan dat je met de 1,2-liter benzinemotor met een geremde aanhanger van 1.200 kilogram mag rijden en met de 1,8- en 2,0-literversies met een geremde aanhanger van 1.400 kilogram. Je kunt verder ook een Seat Altea occasion op diesel tegenkomen. Deze zijn uitgebracht met een 1,6-, 1,9- of 2,0-liter TDI-dieselmotor en hebben een vermogen van 90 pk tot 170 pk. De meeste uitvoeringen hebben standaard een handgeschakelde versnellingsbak, maar er zijn ook exemplaren te vinden met een automaat.

Seat Altea occasions: verschillende uitvoeringen

Naast de basisuitvoering en de XL-variant daarvan zijn er nog een aantal verschillende speciale uitvoeringen van de Seat Altea occasions. Zo heb je de Reference, die voorzien is van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare zijruiten en zes airbags. Daarnaast zijn er de actiemodellen Businessline en Chill Out, die aanzienlijk rijker uitgerust zijn. Ook is er een sportief model uitgebracht met een krachtige motor, afwijkende bumpers en sportstoelen. Dit is de Seat Altea Freetrack. Deze is ook in een grotere variant te krijgen: de Altea XL Freetrack.

Wil je een tweedehands Seat Altea kopen? Zoek dan jouw tweedehands Seat Altea hier op Gaspedaal. Je doorzoekt tegelijkertijd meerdere websites, zodat je het allergrootste aanbod van Seat Altea occasions van Nederland te zien krijgt. Zo vind je zeker voor de beste Seat Altea prijs.