NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Jeep Compass Occasions

330 occasions gevonden

De Jeep Compass wordt in 2007 op de markt gebracht als de eerste SUV van Jeep, waarmee de nadruk voor het eerst in de geschiedenis van Jeep niet op prestaties in het onverhard ligt, maar op comfortabel rijgedrag op het asfalt. Dat betekent niet dat de Compass niet in de modder uit de voeten kan: 4WD blijft altijd een optie. Je kunt, afhankelijk van het modeljaar, kiezen tussen een 2.0 of 2.4-liter benzinemotor of een 2.0 of 2.2-liter dieselmotor. Na verschillende facelifts verschijnt in 2017 een nieuwe generatie, die gebruikmaakt van benzine- en dieselmotoren van Fiat.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 855 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Jeep Compass

Wil jij een relatief nieuwe Jeep occasion kopen? Dan kan je bij GasPedaal.nl eens op zoek gaan naar een tweedehands Jeep Compass. Deze Jeep is een uitstekende keuze en wordt geproduceerd sinds het jaar 2006. De Jeep Compass is een cross-over model dat de sterke kenmerken van eerdere modellen moest overbrengen. Je kunt deze topmodellen vinden bij de Jeep Grand Cherokee occasions en de tweedehands Jeep Wrangler modellen. Deze Jeeps waren bijzonder populair, en zijn dit als occasion nog steeds, en de krachtige uitstraling van deze SUV?s moest dan ook behouden blijven. Aan de andere kant was het ook de wens om de wagens moderner en luxer te maken.

Een mooie cross-over

Een cross-over model is bedoeld om een gat te dichten tussen twee modellen. De Amerikaanse fabrikant is altijd van mening geweest dat de uiterlijke kenmerken herkenbaar moesten blijven voor Jeep, maar dit betekent natuurlijk niet dat er geen veranderingen in het design plaatsvinden. De fabrikant wilde het gat dichten tussen de gigantische, 1,8 ton zware SUV en de klassieker met de softtop en hiervoor werd gewerkt aan een nieuw model. Uiteindelijk werd dit de Jeep Compass.

Mitsubishi, Daimler en Chrysler

De Jeep Compass is een wagen die duidelijk het uiterlijk van Jeep heeft, maar er zijn meerdere partijen betrokken geweest bij de ontwikkeling en productie. Het platform waarop de tweedehands Jeep Compass is gebouwd werd namelijk door Mitsubishi, Daimler en Chrysler ontwikkeld. Bij GasPedaal.nl kan je meer occasions vinden die op dit platform werden gebouwd, waaronder bijvoorbeeld de tweedehands Dodge Caliber. De tweedehands Jeep Compass is uitsluitend beschikbaar als 5-deurs uitvoering, terwijl het aan de buitenzijde toch lijkt alsof het om een 3-deurs uitvoering gaat. Dit heeft te maken met het feit dat de portiergrepen werden geïntegreerd in de raamstijlen. De Jeep Compass occasions met een bouwjaar vanaf 2011 hebben een nieuw design. In dit jaar onderging het model een metamorfose.

De motor van de Jeep Compass

Er zijn twee varianten te vinden van de Jeep Compass, namelijk een model met achterwielaandrijving en een model met voorwielaandrijving. Er is ook een 4wd model die uitsluitend op bepaalde markten verkrijgbaar is. Er zijn diesel en benzine occasions. De diesel uitvoeringen zijn voorzien van een 140 pk motor, welke van Volkswagen komt. Daarnaast is er ook een benzine uitvoering met een 2,4 l motor beschikbaar onder de occasions. Deze 170 pk motor werd gemaakt door Hyundai, Chrysler en Mitsubishi.

Meer Jeep Compass modellen

Bekijk ook Jeep Compass occasions of meer informatie over de Jeep Compass op AutoTrack en Jeep Compass occasions op AutoWereld.