Chrysler Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
656 resultaten

Tweedehands Chrysler

De Chrysler Six was de allereerste auto van het merk Chrysler. Deze werd gepresenteerd in het New Yorker Commodore Hotel, midden in de lobby, en maakte direct een diepe indruk op de autowereld. Er werden dan ook al tweeduizend exemplaren van de Chrysler Six verkocht in het eerste jaar van het bedrijf, dat werd opgericht door Walter P. Chrysler. In 1925 werd de Chrysler Corporation in het leven geroepen, waarna het al snel werd overgenomen door Dodge. Door deze overname behoorde Chrysler in één klap tot de grootste Amerikaanse autofabrikanten. Hierop werd de Chrysler Imperial 80, een sportieve cabriolet, op de markt gebracht.

Verdere modellen van Chrysler

De Chrysler Airflow occasions werden voor het eerst gemaakt in 1934. Dit was enkele jaren na het afronden van de bouw van het Chrysler Building. Er werden meerdere innovaties doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld Floating Power, een eigen systeem van Chrysler dat veel voordelen bood. Vervolgens kwam Chrysler ook met de eerste versie van wat we nu kennen als cruise control. Deze automatische snelheidscontrole werd al in 1958 ontwikkeld door Chrysler. De jaren zeventig ging het Chrysler behoorlijk tegen de wind en er gingen miljoenen guldens verloren. Er werden dan ook kredieten van miljarden guldens in waarde aangevraagd, en verkregen, om het introduceren van nieuwe modellen in een sneltreinvaart te laten verlopen. Alleen zo kon worden voorkomen dat Chrysler failliet verklaard zou worden. In 1998 vond er een fusie plaats tussen Chrysler en Daimler-Benz AG, waarop de Verenigde Staten verlaten werden en Stuttgart werd verwelkomd. Hier werd de 75ste verjaardag van Chrysler gevierd en naar aanleiding hiervan werd de tweedehands 300M verkozen tot Auto van het Jaar. De Chrysler 300M occasions werden gemaakt tussen 1998 en 2004. Deze Chrysler modellen, voorzien van voorwielaandrijving, vallen onder de luxe sportsedans. Natuurlijk heeft Chrysler de afgelopen jaren niet stilgestaan. Er zijn meerdere nieuwere modellen op de markt verschenen. De sportcoupé, Crossfire, is ook als occasion te vinden in de roadster uitvoering.

Chrysler

Op Gaspedaal.nl vind je alle populaire Chrysler modellen, zoals de Grand Voyager de PT Cruiser en natuurlijk de Sebring occasions, welke ook verkrijgbaar zijn in een cabrio uitvoering. Een kijkje bij de tweedehands 300C modellen is ook zeker aan te raden. Deze modellen werden in 2003 op de markt geplaatst.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.