NL aanbod

EU aanbod

Jeep Patriot Occasions

9 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Jeep Patriot

Jeep is een bijzonder populair Amerikaans automerk dat in het verleden al grote indruk heeft gemaakt met meerdere modellen. Zo zijn de Jeep JC occasions en de tweedehands Jeep Wrangler modellen uit het verleden nog altijd zeer geliefd. Nog altijd worden er modellen gemaakt die direct goed aanslaan op de internationale markt. In de jaren negentig werd de focus meer op het comfort van de wagens gelegd, zoals ook goed te merken is aan de tweedehands Jeep Cherokee en natuurlijk de nog luxere tweedehands Jeep Grand Cherokee. Vervolgens was er de gebruikte Jeep Commander die grote indruk maakte in 2006. Een nieuw model liet niet lang op zich wachten. In 2007 werd hier de Jeep Patriot aan toegevoegd. De Jeep Patriot heeft het kenmerkende uiterlijk van Jeep.

Compact maar herkenbaar

De tweedehands Jeep Patriot is duidelijk een Jeep familielid, want het unieke karakter van het merk is duidelijk terug te zien in het design. Toch is deze uitvoering aanzienlijk compacter dan eerdere modellen, en dit scheelt natuurlijk ook enorm in het gewicht. De populaire tweedehands Jeep Commander is maar liefst een ton zwaarder dan de gebruikte Jeep Patriot. De Jeep Patriot is ontwikkeld in het concern van Daimler-Chrysler, in samenwerking met Mitsubishi. Het platform dat voor de Jeep Patriot werd gebruikt, werd eerder ook al voor andere auto?s gebruikt die terug te vinden zijn onder de occasions bij GasPedaal.nl. Hierbij valt te denken aan de tweedehands Jeep Compass en de gebruikte Dodge Caliber.

Robuuste uitstraling

De tweedehands Jeep Patriot heeft het robuuste en stoere design waar het merk bekend om staat. Het model is wat aan de hoekige kant, maar straalt toch ook moderniteit uit. Het model dat in 2007 werd gepresenteerd was een instapmodel. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om de Jeep Patriot te verrijken en er zijn dan ook veel occasions in het aanbod te vinden met luxe extra?s.

De motoren

De Jeep Patriot is als occasion te vinden met verschillende motoren. De kleinste motor is uitsluitend geleverd met voorwielaandrijving en de uitvoeringen met een grotere motor konden ook als 4wd worden geleverd. Je kunt gaan voor een tweedehands Jeep Patriot met een 2l ottomotor, welke een vermogen van 159 pk levert, maar je kunt ook kiezen voor een uitvoering met een 2,4 liter motor, welke 175 pk levert. Dan is er ook nog een diesel variant, welke 140 pk levert. Het is dus goed om te kijken om welke variant het gaat tijdens je zoektocht naar de ideale Jeep Patriot occasion.