NL aanbod

EU aanbod

Jeep Grand Cherokee Occasions

176 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 257 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Jeep Grand Cherokee

Je kunt bij GasPedaal.nl terecht voor een tweedehands Jeep Grand Cherokee terecht vanaf bouwjaar 1992. In dit jaar werd de allereerste uitvoering geïntroduceerd. Vervolgens zijn er occasions van de Jeep Grand Cherokee in alle bouwjaren, want dit model wordt nog steeds geproduceerd. We hebben het dan ook over een model dat zowel op de nieuwe als op de tweedehands markt erg geliefd is. De verkoop van het model startte in 1993 en in totaal zijn er inmiddels vier generaties van verschenen. Je hebt dan ook de keuze uit diverse generaties wanneer je een tweedehands Jeep Grand Cherokee wilt kopen.

De opvolger van de Jeep Cherokee

De tweedehands Jeep Cherokee is een populaire occasion, net als de Jeep Grand Cherokee. Er zijn dan ook veel overeenkomsten te vinden tussen beide modellen. De bedoeling was dat de Jeep Grand Cherokee de directe opvolger zou worden van de Jeep Cherokee. Dit zou betekenen dat de Jeep Cherokee zou verdwijnen en plaats zou maken voor de opvolger. Dit liep niet zoals het gepland was. De Jeep Cherokee bleef onverminderd populair en hierdoor werd besloten om deze productie ook voort te zetten. Beide modellen werden hierdoor tegelijk gemaakt. De tweedehands Jeep Grand Cherokee is luxer, moderner en rijker uitgerust dan de tweedehands Jeep Cherokee.

Motoren van de Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee occasions zijn er in diverse uitvoeringen. De modellen ondergingen een metamorfose in 1999 en vervolgens in het jaar 2005. Er zijn modellen met een dieselmotor te vinden. Deze Jeep Grand Cherokee occasions zijn uitgerust met een Limited 3,0 CRD of een Laredo 3,0 CRD. Dan zijn er ook drie benzine uitvoeringen, namelijk de Limited 4,7, de Laredo 4,7 en de Limited 5,7 V8 HEMI. De nieuwste uitvoeringen hebben weer een andere motor.

De nieuwste Jeep Grand Cherokee modellen

De nieuwere uitvoeringen van de Jeep Grand Cherokee zijn op veel punten verbeterd, zowel technisch als in het design. Deze occasions zijn voorzien van een 8-traps automaat en de kleinst beschikbare motor levert al een prestatievermogen van 250 pk. In 2015 verscheen er een nieuwe editie, namelijk de Hellcat. Deze is sportiever in het design en heeft een 717 pk motor, namelijk een Supercharged HEMI 6,2 l V8. Dit is dan ook de meest sportieve en snelle variant van de Jeep Grand Cherokee tot nu toe.