NL aanbod

EU aanbod

Jeep Renegade Occasions

259 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 501 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Jeep Renegade: cross-over SUV die groot aanvoelt

De Jeep Renegade is het kleinste model van de Amerikaanse autofabrikant Jeep en heeft een ontwerp dat afwijkt van andere modellen van Jeep zoals de Grand Cherokee. Dit model valt in de sub-SUV-klasse als mini sport utility vehicle, maar wordt ook wel eens geclassificeerd als een cross-over SUV. De Jeep Renegade heeft vier deuren. De Jeep Renegade occasions die je in Nederland tegenkomt, zijn over het algemeen geproduceerd in Europa, door Fiat, maar toch heeft de Jeep Renegade een onvervalst Amerikaans uiterlijk. Hoewel de Renegade in vergelijking met andere modellen van Jeep klein is, voelt alles bij deze auto groot aan. De grote ramen en in het bijzonder de enorme voorruit laten veel licht binnen. Ook de buitenspiegels zijn erg groot, en geven dus extra zicht op wat ernaast en achter je gebeurt.

Jeep Renegade kopen: voorwielaandrijving of 4x4

Het ontwerp van de Jeep Renegade dat daadwerkelijk op de markt gebracht is, stamt uit 2014. Omdat de Jeep Renegade voor de Europese markt door Fiat wordt geproduceerd, is er gekozen om voor de Renegade gebruik te maken van de techniek van de Fiat 500X en motoren van Fiat. Onder druk van Europese emissienormen is de motor ten opzichte van de originele Jeep Renegade modellen aangepast van een motor met 180 pk naar een motor met 130 tot 150 pk. Het gevolg hiervan is dat Jeep Renegade modellen niet geschikt zijn als terreinwagen. Hoewel voorwielaandrijving in Jeep Renegade modellen standaard is, zijn er ook 4x4 Jeep Renegade occasions te vinden. Deze hebben een betere wegligging en zijn daardoor beter geschikt voor ruw terrein. Er bestaat ook een plug-in hybride (PHEV) uitvoering van de Jeep Renegade.

Volvo Jeep Renegade occasions: dorstig, maar zuinig voor een Jeep

Voor een Jeep is de Renegade een zuinige auto wat betreft brandstofverbruik. In vergelijking met andere auto's kan dit echter alsnog aardig tegenvallen, want het blijft een relatief dorstige auto. Het is goed om hiervan op de hoogte te zijn voordat je een Jeep Renegade gaat aanschaffen.

Wil je een tweedehands Jeep Renegade kopen? Zoek dan jouw tweedehands Jeep Renegade hier op Gaspedaal. Je doorzoekt tegelijkertijd meerdere websites, zodat je het allergrootste aanbod van Jeep Renegade occasions uit Nederland te zien krijgt. Zo vind je zeker voor de beste prijs een Jeep Renegade.

Meer Jeep Renegade modellen

Bekijk ook Jeep Renegade occasions of meer informatie over de Jeep Renegade op AutoTrack en Jeep Renegade occasions op AutoWereld.