Jeep Renegade Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
321 resultaten

Tweedehands Jeep Renegade

De Jeep Renegade kan zeker nog worden gezien als Jeep, maar als we kijken naar de zuinigheid van de auto, dan moeten we toch zeggen dat deze aanzienlijk zuiniger is dan de voorgaande Jeep modellen. Als je het verbruik van deze Jeep vergelijkt met die van bijvoorbeeld een tweedehands Jeep Commander of een gebruikte Jeep Cherokee, dan zijn er toch wel grote verschillen. In uiterlijk zien we ook dat de Jeep Renegade sterk afwijkt van het design van eerdere modellen. Dit heeft alles te maken met het chassis waarop deze Jeep werd gebouwd. De Jeep Renegade werd namelijk gebouwd in Italië en heeft hetzelfde chassis als de tweedehands Fiat 500. Dit betekent dat de Jeep Renegade een cros-over wagen is.

De motoren van de Jeep Renegade

Als je een tweedehands Jeep Renegade wilt kopen via GasPedaal.nl, dan kom je een diversiteit aan uitvoeringen tegen. Er zijn namelijk verschillende motoren in de Jeep Renegade modellen aangebracht. Je hebt de keuze uit de volgende motoren voor een diesel uitvoering: de 1,6 MultiJet II met een prestatievermogen van 118 pk en de 2,0 MultiJet II met een vermogen van 138 of 167 pk. Wil je liever een tweedehands Jeep Renegade in een benzine uitvoering? Dan kan je gaan voor de 1,4 MultiAir2 met een vermogen van 138 pk, de 1,4 MultiAir2 turbo met 168 pk of de 1,6 met een vermogen van 108 pk. Alle motoren worden geleverd door Fiat. Tot slot is er ook een 9-traps automaat uitvoering. In 2008 werd er een elektrisch model van de Jeep Renegade als conceptauto gepresenteerd.

Europese eisen

Veel Jeep modellen zijn natuurlijk onder Amerikaanse professionals geproduceerd, maar de Jeep Renegade occasions komen uit Italie. Hier is Fiat verantwoordelijk voor de productie van de modellen, en dit betekent natuurlijk dat er aan dit model is gewerkt volgens de regels, eisen en richtlijnen die in Europa gelden. Je mag dan ook zeker rekenen op een goede mate van veiligheid als je gaat voor een gebruikte Jeep Renegade.

De eerste kleine Jeep

Fiat staat natuurlijk bekend om de kleinere modellen auto’s. Dit is ook een hint dat de Jeep Renegade door Fiat is gemaakt, want het is de kleinste Jeep onder alle Jeep modellen. De wagen is bijzonder compact, maar daarnaast ook zeer zuinig en milieuvriendelijk. Dat is natuurlijk ook heel wat waard, zeker in deze tijd. Er komen steeds meer Jeep Renegade occasions bij, met diverse uitrustingen, dus keuze genoeg!

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.