Jaguar F-Type Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
111 resultaten

Tweedehands Jaguar F-Type

De focus van Jaguar heeft jarenlang gelegen op 2+2 cabrio’s, coupés en grotere sport sedans die allemaal konden worden ingeschaald onder de Gran Turismo stijl. Dit is bijvoorbeeld ook goed te zien aan de tweedehands Jaguar XK. In 2008 werd Jaguar van het bedrijf Ford overgenomen door het bedrijf Tata Motors. De Indische ondernemer werkte hard om een nieuwe weg in te slaan en zo werd de Jaguar X-Type Estate op de markt gebracht aan het einde van 2012. Deze werd eerder al gemaakt, maar de productie werd gestaakt in 2009. De nieuwe modellen werden aangeboden als de Jaguar XF Sportbrake. Deze modellen vonden hun basis in de tweedehands Jaguar XF sedans. De trend rond roadsters ging zeker niet onopgemerkt voorbij en om met deze trend mee te gaan kwam de Jaguar F-Type op de markt. Deze verscheen in 2013 als cabriolet.

Een sportief design

De echte klassieke Jaguar is zeker nog terug te zien in de Jaguar F-Type. Als je bij GasPedaal.nl een tweedehands Jaguar F-Type wilt gaan zoeken, dan zal je zien dat er nog veel overeenkomsten te vinden zijn tussen deze sportieve auto’s en de eerdere modellen van het merk. De gebruikte Jaguar F-Type is vrij compact, is voorzien van rolbeugels achter beide stoelen en heeft een voorruit die steiler is dan bij de voorgaande modellen. Op het dashboard vind je een analoge weergave en ook hiermee wordt terug gepakt naar de eerdere roadster van Jaguar. De tweedehands Jaguar F-Type is voorzien van een achterspoiler en verzonken handgrepen.

Begrensde modellen

De tweedehands Jaguar F-Type modellen zijn voorzien van een krachtige motor. Er zijn meerdere motoren gebruikt voor de Jaguar F-Type, maar iedere motor is op niet-elektronische wijze begrensd op een maximale snelheid van 250 km/u. Deze begrenzing wordt al in de fabriek gerealiseerd en dit is iets dat niet heel vaak gedaan wordt. Het is dan ook een uniek iets aan de tweedehands Jaguar F-Type.

De motoren

Wanneer je aan het zoeken bent tussen de Jaguar F-Type occasions, dan kan je versies met verschillende motoren tegenkomen. In totaal werden er drie verschillende motoren in de Jaguar F-Type gebruikt. De instapversie is voorzien van een V6 3,0 l compressormotor die een vermogen van 340 pk levert. Daarnaast is er ook een V6 motor gebruikt die wat meer vermogen levert, namelijk maximaal 380 pk. Het absolute topmodel van de Jaguar F-Type heeft een V8 5,0 l compressormotor die een vermogen van maar liefst 495 pk levert.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.