Honda Integra occasions

3 resultaten
 • car
  € 6.450
  Honda Integra - 1.5 Luxe met stuurbekrachtiging
  Bouwjaar: 1987, Km.stand: 128.059 km
  Benzine, 1488cc, 63kW, Automaat, Hatchback, Grijs, 5-deurs
  Oldenzaal (OV)
  Bron: AutoWereld.nl
 • € 17.900
  Honda Integra - 1.8i
  Bouwjaar: 2002, Km.stand: 191.696 km
  Benzine, 1990cc, 140kW, Handgeschakeld, Coupé, Grijs, 3-deurs
  Veen (NB)
  Bron: AutoDealers
 • € 1.750
  Honda Integra - SEDAN 1.5 LUXE
  Bouwjaar: 1986, Km.stand: 165.909 km
  Benzine, 1488cc, 63kW, Handgeschakeld, Beige, 4-deurs
  Pijnacker (ZH)
  Bron: Nederland Mobiel

Tweedehands Honda Integra

De Honda Integra is een sportief model dat in meerdere uitvoeringen gevonden kan worden via GasPedaal.nl. De techniek die kan worden gevonden in de Honda Integra occasions is gebaseerd op die van de tweedehands Honda Civic modellen die kunnen worden ingeschaald onder de compacte middenklasse. De eerste generatie Honda Integra modellen werd in drie varianten geïntroduceerd, namelijk als een 5-deurs hatchback, als een 4-deurs sedan en als een coupé. De sportieve touch werd in de Honda Integra gelegd met de gelakte spoiler aan de voorzijde en de koplampen, welke inklapbaar zijn. De Honda Integra occasions uit deze eerste periode, gemaakt van 1985 tot 1989, zijn voorzien van een 1,6 liter motor met 120 pk vermogen.

Honda Integra GS-R

De Honda Integra GS-R werd eigenlijk alleen voor de Amerikaanse markt gemaakt, maar er zijn ook modellen vanuit de Verenigde Staten naar Europa geëxporteerd. Deze tweede generatie van de Honda Integra werd gemaakt van 1989 tot 1993 en werd niet langer uitgevoerd met de in te klappen koplampen. Het model toonde heel anders. Als je naar de tweedehands Honda Prelude kijkt, dan zie je waar de inspiratie voor de tweede generatie Honda Integra vandaan komt. De Amerikaanse Honda Integra GS-R werd in 1992 voor het eerst gemaakt en hoort daarmee echt bij de tweede generatie, maar er zijn wel belangrijke verschillen. In deze generatie Honda Integra werden uitsluitend een sedan uitvoering en een coupé uitvoering gemaakt en beide uitvoeringen werden voorzien van een 142 pk 1,8 liter motor. De tweedehands Honda Integra GS-R is voorzien van een 162 pk 1,7 liter motor.

De gebruikte Honda Integra Type R

De derde generatie van de Honda Integra werd in 1993 in productie genomen en ook hiervan werd een sedan en een coupé gemaakt. Opvallend was wel dat deze nieuwe generatie vrijwel identiek aan uitstraling was aan de generatie ervoor. Heel vernieuwend was deze derde generatie dus niet. In 1995 werd de sportieve Honda Integra Type R op de Japanse markt gebracht en deze kwam in het jaar 1997 ook op de Europese markt. Deze valt binnen de derde generatie, maar wijkt wel af van de andere modellen. Dit is een vergelijkbaar principe als die van de tweedehands Honda GS-R binnen de tweede generatie. Heel kenmerkend aan de Honda Integra Type R occasions zijn wel de vleugels aan de achterzijde, welke ver naar beneden zijn vormgegeven en relatief groot van formaat zijn. De topsnelheid van deze sportieve uitvoering ligt op 235 km/u.
Gaspedaal.nl / Honda / Integra