Daihatsu Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1122 resultaten

Tweedehands Daihatsu

Daihatsu is al erg lang aanwezig als populair automerk op de markt. Het merk werd namelijk al in 1907 opgericht en daarmee is de honderdste verjaardag van Daihatsu allang gevierd. De Japanse fabrikant houdt de productie van de auto’s niet alleen in eigen land, want er worden zoveel Daihatsu modellen gemaakt dat dit eenvoudigweg niet mogelijk is. Op jaarbasis rollen er namelijk meer dan 1 miljoen nieuwe modellen van de band. Om dit tempo aan te kunnen houden worden de auto’s geproduceerd in meerdere landen binnen Azië. We kennen allemaal wel de uitspraak ‘groot geworden door klein te blijven’, en deze uitspraak gaat voor Daihatsu letterlijk op. Dit merk is groot geworden door voertuigen te produceren in de kleinste klasse. Helaas heeft Daihatsu een tijdje besloten om zich terug te trekken van de Nederlandse markt, zodat er dus geen nieuwe Daihatsu modellen meer op de Nederlandse wegen te zien zullen zijn.

De Daihatsu Cuore is de absolute topper

De Cuore is het beste model dat ooit door de fabrikant op de markt werd gezet. Veel mensen vielen, en vallen nog steeds, voor de charme van dit kleine autootje. Niet alleen rijden ze goed, maar ze zijn ook niet stuk te krijgen. Zo rijden er nog steeds Daihatsu Cuore auto’s rond uit de jaren ’80 van de vorige eeuw, en nog altijd komen deze ieder jaar weer gewoon door de keuring. Natuurlijk verliezen auto’s van die leeftijd wel wat aan uitstraling, maar roest is ook geen groot probleem bij oudere auto’s van Daihatsu. Het zijn echt onverwoestbare auto’s die er erg lang heel goed uit blijven zien. Natuurlijk zijn er nog wel meer modellen van Daihatsu te vinden die het bijzonder goed hebben gedaan, en nog doen, op de automarkt.

De meest milieuvriendelijke keuze

Wil je een benzineauto kopen en daarbij toch rekening houden met het milieu? Dan is het een goede optie om via Gaspedaal.nl eens op zoek te gaan naar een tweedehands Daihatsu. Het merk heeft in het verleden nooit dieseluitvoeringen van de auto’s gemaakt, maar heeft er wel altijd voor gezorgd dat de benzineauto’s zo milieuvriendelijk en schoon mogelijk werden gemaakt. Zoek je specifiek naar de meest geliefde jongere of oudere modellen van Daihatsu? Kijk dan eens bij de tweedehands Sirion modellen, bij de gebruikte Materia of bij de Terios occasions.

Daihatsu

Of je nu kiest voor de ongekend populaire tweedehands Cuore, de Sirion of misschien toch wel gaat voor een Copen occasion; met een auto van dit merk kan je de plank eigenlijk niet misslaan. Daihatsu maakt gewoon goede, fijne, betrouwbare auto’s die heel goed betaalbaar zijn.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.