NL aanbod

EU aanbod

Daihatsu Charade Occasions

9 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Daihatsu Charade

Maar liefst 23 jaar lang bleef de Daihatsu Charade in productie bij de fabrikant en dit zegt natuurlijk alles over de kwaliteit en de populariteit van deze auto?s. Na deze 23 productiejaren kwam de Daihatsu Charade nog eenmalig terug, in 2011. Als je een echt oude tweedehands Daihatsu Charade wilt kopen via GasPedaal.nl, dan kan je zoeken naar modellen uit het bouwjaar 1977. Dit zijn de alleroudste modellen die er gemaakt zijn. Het laatste model uit de hele reeks kwam in het jaar 2000 de fabriek uit. In deze periode werden er in totaal vier generaties gemaakt, en er zijn dan ook diverse uitvoeringen te vinden in de selectie Daihatsu Charade occasions. In 2011 kwam nog de vijfde generatie uit van de Daihatsu Charade. Twee jaar daarna besloot het merk geen auto?s meer te leveren aan Europa.

De vijfde generatie van de Daihatsu Charade

Als je via GasPedaal.nl nog een relatief jonge tweedehands Daihatsu Charade wilt kopen, dan kan je kijken naar modellen uit de vijfde generatie. Deze hebben een bouwjaar vanaf 2011. Later dan 2013 zijn ze niet meer te vinden, vooral omdat Daihatsu vanaf dat jaar geen auto?s meer aan Europa heeft uitgeleverd. De gebruikte Daihatsu Charade is duidelijk een product van Toyota. Kijk maar eens bij de tweedehands Toyota Yaris uit 2011. Het is heel duidelijk dat het hier om dezelfde auto gaat. Er staat enkel een ander merk op. Het merk Toyota heeft dan ook een zogenaamd meerderheidsbelang in Daihatsu, al sinds het jaar 1999.

Uitvoeringen van de Daihatsu Charade

Door de jaren heen zijn er vijf generaties verschenen, en hierdoor zijn er onder de Daihatsu Charade occasions natuurlijk ook verschillende uitvoeringen te vinden. Er zijn bijvoorbeeld modellen met een 1,0 liter motor, maar je kan ook kiezen voor een tweedehands Daihatsu Charade met bijvoorbeeld een 1,3 liter motor. Er zijn enkele automaten gemaakt. Deze werden alleen op aanvraag geproduceerd. Daarnaast zijn er ook enkele dieseluitvoeringen geproduceerd. Ook heel populair is de tweedehands Daihatsu Charade GTI, de sportuitvoering van het model. De laatste modellen van deze variant hebben een 1,6 liter motor.

Concurrentie van de tweedehands Daihatsu Charade

Zoals elke auto kent de tweedehands Daihatsu Charade natuurlijk ook enkele concurrerende modellen. Als je interesse hebt in een vergelijkbaar model dat wordt gezien als concurrent, dan kan je eens kijken bij de tweedehands Skoda Felicia, bij de gebruikte Volkswagen Polo of de Opel Corsa occasions. Natuurlijk kan je ook kijken bij de tweedehands .